Лора Георгиева става част от екипа на News24sofia.eu

Лора Георгиева се присъединява към екипа на Информационна агенция „Нюз 24“ ЕООД. Това съобщиха официално от медията.

Припомняме, че в началото на тази година друго известно лице в родната журналиста у нас, се приседени към екипа на медията, а именно Тодор Стефанов.

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика

Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина.

Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.

Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Скандалните Новини“.

loading...