Луд умора няма! Тази народна мъдрост сякаш е резервирана за атакист №1

Луд умора няма! Тази народна мъдрост сякаш е резервирана за атакист №1.
Как не се умори да върти един и същи номер на електората? Как не му омръзна да играе невинна жертва на вътрешни и външни врагове?
То не бе психарският инцидент на АМ „Тракия“, където атакистът използва огнестрелно оръжие и години се влачи по съдилища, за да го оправдаят накрая.
То не бяха гражданските арести на „Орлов мост“, под благосклонния поглед на полицията, ревностно охраняваща българското копие на Фюрера и Дуче.
То не бе замеряне със сандвичи на стюардеси в самолет на „Луфтханза“, завършило с принудително приземяване във Франкфурт на Майн, екстрено разследване на немската прокуратура и… отново оправдателна присъда.
То не бе гаврата с френски дипломат в наш самолет, завършила с …пробация.
То не бе издевателството над репортер пред Народното събрание и блъскане на жандармерист, увенчано с …поредна снизходителна пробация.
То не бе пиянското нахлуване в НАТФИЗ, благодарение на което бодигардът му стана областен на София, а атакистът пак бе помилван от съдебна система.
Всеки простосмъртен ще е дългогодишен затворник само за едно от изброените престъпни деяния. Но за атакиста законът е врата в полето, щото е нужен на всеки, готов да му плати в зелено – дали за депутатско място, дали за поръчков закон, дали за министерско кресло.
От 24 часа тече блудкав сценарий за героизиране на атакиста и нежната му половинка, едва не загубила живота си след пътен инцидент. На хоризонта е ново покушение срещу спасителя на Отечеството от мигрантската напаст, сега със судански адрес.
Трябва да си малоумен, за да вярваш на истериите на родния Ван дер Любе, стократно доказал, че е кукла на конци на всяка власт, златен пръст на ГЕРБ и ракета-носител на ДПС-арски министри.
Трябва да си малоумен, за да се прехласваш пред уличните екшъни на родния Ван дер Любе, стократно доказал, че е кукла на конци на всяка власт, златен пръст на ГЕРБ и ракета-носител на ДПС-арски министри.
Сидеров – вътрешен министър! Деница – министър на транспорта! Май туй е решението на семейната им драма! Само тъй ще спасим Отечеството от мигранти и мутри!

Велизар Енчев

Снимка на Велизар Енчев.