Лъжа, истински скандал или … шантажиране: БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР – И ЧУЖД ГРАЖДАНИН?

„За Борисов законът никога не е имал значение. За него всичко се решава с рушвети. Премиерът Борисов се държи като човек с двойно гражданство през последните години. Той се държи като човек, който е готов да отиде във всяка държава, за която има паспорт. Да приемем, Сомалия, Израел, Оман. Не е престъпление, ако той има паспорт за някои от тези държави. Министър-председателят обаче не може да има двойно гражданство. Той живее, за да лъже“.
***** Изявление на Румен Петков (според някои медии: bulnews, news.bg. inews.bg и др;)
По официален ред ПП АБВ ще поиска информация от цитираните държави дали са давали паспорт на българският премиер, закани се Румен Петков
(пак според някои медии: bulnews, news.bg. inews.bg и др.)
*** бел.: търся по-достоверна информация действително ли има такова изявление и евентуално видеозапис от него или е фейк.
.
Допускам и да е шантаж на базата на истинско знание за такъв факт, но с подвеждаща, лъжлива информация за две от трите споменати държави. Или и за трите, без да се споменава действителната, ако такава има.
Същевременно ще проуча и дали въобще има такъв пазен в тайна факт.
Но и да не е с двойно, тройно и т.н. поданство, премиерът в редица отношения се държи като такъв, за което Румен Петков наистина е прав.
Особено по големите проекти, гълтащи милиарди и милиарди нахалост, за които лидерът на АБВ не обелва каквато и да е критична нотка.
Например Борисов се държи като руски гражданин с Турско-Балканско-Сръбския Руски поток, с АЕЦ-а и т.н., например като сръбски гражданин със същата газова тръба, например като американски с посочения вече АЕЦ (проекта за 7 реактор с руска и американска техника), например като ирански с доставките на оръжие натам и преноса в обратна посока на разни забранени „вещества“, например като…
––––––––––
ПОПУЛЯРНОСТТА НА БОРИСОВ – ЛЪЖА
Нaд 70% oт пocлeдoвaтeлитe нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв в Twittеr ca фaлшиви. Тoвa пoкaзвa прoвeркa нa пoтрeбитeли в coциaлнитe мрeжи, извършeнa c инcтрумeнтa SpаrkTоrо.
Инcтрумeнтът прaви aнaлиз нa пoтрeбитeлитe в coциaлнитe мрeжи, тяхнaтa aктивнocт и пocлeдoвaтeли.
***********************************
Cпoрeд рeзултaтитe бългaрcкият миниcтър прeдceдaтeл ce “рaдвa” нa 71.3% “фaлшиви пocлeдoвaтeли. Тoвa oзнaчaвa купeни кухи прoфили.
***********************************
Cпoрeд инфoрмaциятa в Twittеr Бoриcoв имa 98 405 пocлeдoвaтeля. Пoтрeбитeли c пoдoбнa aудитoрия имaт cрeднo пo 18.5% фaлшиви пocлeдoвaтeли. Или близo чeтири пъти пo-мaлкo.

Григор Лилов