Лъжепатриоти

Пустите мигранти разкриха истинските лица на много хора. Нелегалните чужденци разбиха псевдогостоприемността на много нашенци, показаха и страховете на все по-измъчения и пренебрегван българин. Потокът на чужденци през България обаче май дръпна съвсем завесата. Покрай каналите за трафик на бежанци лъснаха адски много алчност и позьорщина. Нагледахме се на псевдогерои като Перата и Динко от Ямбол. Чухме за подвизите на биячи, които преджобват нелгалните чужденци, преди евентуално да ги предадат на властите. А не са малко и тези, които си докарват добри пари, организирайки транспорта и преминаването през граница на мигрантите…
На този фон „Обединените патриоти“ и партиите в коалицията позьорски размахваха национализма си и се заканваха да бранят българщината от наплива на чужденци. До такава степен громяха трафика на псевдобежанци, че навлязоха в полето на антихуманни и почти нацистки изказвания и поведение. Изведнъж обаче се оказа, че регионален координатор на НФСБ – тези горди патриоти и борци срещу чуждите атаки, организира… трафик на мигранти. Затваряме цикъла „оградата-хотела-Констинброд-Калотина“, пошегуваха се някои, припомняйки, че вицепремиерът Валери Симеонов развива туризъм по южната граница.
Дамата от НФСБ е била кандидат за депутат, че и за кмет на Костинброд. Любопитно е, ако беше избрана, какво щеше да прави – да брани „традиционните семейни ценнности“ или да координира транспорта на „традиционните си бизнес партньори“ през браздата към Сърбия?
От НФСБ се ослушват и чакат да видят дали на кадъра им ще му се размине, или ще се отказват от съпартийката си по стария гербаджийски метод – гръмне ли бушонът, повече не ни трябва. Лъжепатриотите взеха да лъсват един по един. Да се смее човек, ако не беше тъжно.

Павлета Давидова

http://duma.bg

loading...