Лъжци за Милиони и една Гинка

Остав Бендер репи да яде, когато се съберат 5-6 грузински измамника, една мутра и една Гинка.

Скандалната сделка ЧЕЗ България против която премиерът ни уж е, по непотвърдени източници е инвестиция на негови лични капитали управлявани от съпруга на първата му дъщеря според приближени до Министър председателя и ГЕРБ, които явно не умеят да мълчат.

Междувременно в края на февруари 2018 година с аверите си инвеститори и бивши съсобственици на Парадайс център грузинците

Давид Михайлович Коблианидзе и Паата Гамгонеишвили, Борисов нагласи „голямата“ медийна „новина“, че видиш ли техни руско-грузински офшорки седялизад Кака Гинчи и покупката на ЧЕЗ България, за да разбунят духовете и отвлекат вниманието от очевидното и слуховете, че се работи всъщност с пари на Борисов.
От своя страна грузинците Давид Михайлович и Паата Гамгонеишвили чакат строителни разрешения за редица свои спряни от правителството на трупчета проекти като Paradise Towers – mixed use проектът до Мол Парадайс на стойност над 100 милиона евро, който се оказа твърде висок за тази част на София и като едни послушни инвеститори са практически готови на всичко, за да е доволен Бат Боко.

И така обвинителят на БСП в големите фалшиви новини Бат Боко сам сътвори фалшивата новина в стил „Да Разлаем Кучетата“, че инвеститорите зад Кака ГИНЧИ (Гинка Върбакова) са руско-грузински офшорки на бившите собственици и инвеститори в Парадайс център Давид Михайлович и Паата Гамгонеишвили. Сам се изказа по темата, а медиите гръмнаха с фалшивата тиражирана новина края на февруари. Започна се от жълти вестници до национални ежедневници и европейски издания – една масирана ПР кампания с препубликувани тектове и снимки, и поръчкови искрени лъжи, а те грузинските братушки се съгласили на всичко срещу едно разрешително за строеж, а може би 2 а може би някой нов закон, който са им обещали за височината на едни кули по-високи от Витоша. Колко му е детсе вика.

Ще пропадне ли покупката на сделката ЧЕЗ България от Бойко Борисов в името правото на реален демократичен капиталистически бизнес в страната ни член на ЕС през 2018 година, и едни реални демократични Европейски бизнес отношения в които некоректността, неплащането и лъжите не са поощрявани, а биват адекватно и мигновено разрешавани или премиерът ни ще си сложи главата в торбата за да си купи едното ЧЕЗ България с предсрочни избори и минимум 10-15% рейтинг надолу след следващия вот на недоверие срещу правитеството за най-голямата корпоративна измама в историята на България от 90 година насам с участието на ББ и поколение и няколко грузински измамника?!
Очаквайте още подробности по темата в развитие.