Любен Дилов: Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката

Слави Трифонов ще намери начин да въздейства на политиката, без самият той да участва, това каза Любен Дилов-син пред Дарик в коментар за намеренията на шоумена да влезе в политиката. Двамата работиха дълги години заедно.

„Извън шегата, че става за папа, мисля, че той ще намери начин, по който ще въздейства на политиката, както винаги го е правил, без самият той пряко да участва. Мисля, че няма лош опит в политиката и съм склонен да се съглася с премиера Борисов, а рядко се съгласявам с него, а именно, че трябва да се приветства всеки опит да се разрита кошера, защото той вкарва хората в състояние на избор и размисъл, а той е много важен“, посочи Дилов.

По думите му всеки такъв акт като този, който Слави твърди, че ще предприеме, е много полезен на обществото.

„Ще е трудно, ще срещне големи проблеми. И не е въпросът до гръб, а е до това, че обществото вече е много по информационно проводимо, не може да се маскираш. Но то няма лесни неща. Няма как да е лесно, но е полезно. Не искам да давам оценки и да съдя. Много неща харесвам, още повече неща не харесвам“, каза още той.

На въпрос дали и защо, ако е така, Слави Трифонов харесва Ахмед Доган, Любен Дилов заяви, че има много хора, които го харесват.

„Истината е, че Ахмед Доган е едно от най-ярките присъствия в българската политика, все едно какво мислим за него – добро или лошо, както и това, че той е харизматичен в тази гледна точка. Той има една постоянна арка и един герой, който постоянно се движи във възходяща линия и дори когато има пропадания, те са винаги много драматични и обществено значими“, допълни Дилов.

Резултат с изображение за Любен Дилов

http://dariknews.bg

loading...