Любовната връзка между ГЕРБ и кафявите медии е очевидна

❤️Любовната връзка между ГЕРБ и кафявите медии е очевидна. Последните дни, „папараците“ на този тандем направиха „огромно разкритие“ – заснели са ме на работна среща на публично място, посред бял ден, с колега-общински съветник Калоян Паргов, председател на групата на БСП в СОС.

🤔Давам си сметка, че за партия като ГЕРБ, изцяло лишена от демократичен капацитет, провеждането на работни срещи с колеги е нещо чуждо. Само, че за мен това пък е напълно нормално. Политиката е диалог и търсене на подкрепа и общи позиции. Това увеличава шансовете за успех, особено с оглед на предстоящата ни задача да освободим София от това неспособно и корумпирано управление.

ℹЗатова и редовно се срещам с различни общински съветници, за да обсъдим общи доклади и да намерим казусите, по които можем да си сътрудничим в решаването на проблемите в София.

Такива срещи съм правил с Грети Стефанова и Владо Панев от ДБ, Милка Христова и Диана Тонова от БСП…Миналият уикенд се видях и с Марта Георгиева от ДБ, за да говорим за обща позиция по ПУП-а за Борисовата градина. Нормална и демократична практика.

Борис Бонев