МАЙКА ИЛИ МАЩЕХА Е БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

Бих приветствала инициативата да се плащат три месеца минимални заплати за украинци, бавачка за децата им и наема им, ако не бяхме най-мизерстващата държава в Европейския съюз. Нямам обяснение как държавата намира пари за чуждите, докато българите едва успяват да оцелеят.

Бих приветствала инициативата, ако имаше такава за младите българи, особено такива със специалност, да им се даде шанс и на тях, все пак. Бих приветсвала например държавата да заплаща няколко месеца наема на млади български семейства с деца. Но такова нещо няма. Българите са наританите в ъгъла деца в собствената си държава. Или май това вече не е нашата държава, а американски протекторат, в който туземците са необходими само като евтина работна ръка и то докато не ги заменят с други.

В момента се събират пари за десетки български деца – за лечение предимно. Държавата я няма. Държавата, наречена България, се грижи за чуждите и как по-удобно и мазно да изглежда в очите на американските си господари. Българите в момента не са народ в държавата си, а рая, за която правителството не се грижи, а само дои.

България е на българите. Не на канадските измамници. Не на Херо Мустафа. Не на соросоидните измекяри, които искат да ни накарат да забравим всичко българско! На българите е! Така е било и така и ще бъде. И днес е наш дълг пред децата ни, пред България, пред народа ни, да покажем ясно и категорично, че това повече няма да продължава така!

Елена Гунчева
https://t.me/elenaguncheva