Майките от ”Системата ни убива” отиват до къщата на Борисов в Банкя утре

Протестиращи отново ще посетят къщата на премиера Бойко Борисов в Банкя утре. Майките от “Системата ни убива” съветват – родителите да заведат децата в мола, за да не бъдат травмирани. Протестът е обявен като автошествие.

“Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше съгласуван и всички институции бяха уведомени, че ще бъдем там( включително и вие) За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме  в събота родителите да изведат предварително децата и да им организирате едно приятно изкарване в мола, например.  Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте . Време е това да приключи”, пишат от “Системата ни убива”.

Тази вечер пред Българската национална телевизия ще се проведе и поредното издание на “Гражданската Панорама” – контрапункт на предаването “Панорама” в обществената телевизия, което бе обвинено в пристрастия и липса на плурализъм заради честите гостувания на представители на властта. Акцията е обявена като “Протестът пита кандидатите”. Демонстрантите очакват Мая Манолова, Атанас Мангъров, Джема Грозданова и Костадин Костадинов.

Frognews.bg