МАЙНАТА ВИ, НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ЛЪЖИ, СТАБИЛНОСТ, КОРУПЦИЯ И МУТРИ!

ИСКАЙТЕ! Сега е момента!
Това не е държава! Това не е и кочина, това е пълен бардак! При най-малкото недоволство, Буда и бандата му са готови на всичко за да спасят кожите и властта си!
СТРАХ ТРЕСЕ БАРДАКА!
След като се изхвърлиха, че ще купуват ЧЕЗ, като нищо ще вземат да решат държавата да купи и Булгартабак за… няколко милиарда. Певски няма да се разсърди. Нищо, че пак те я продадоха.И пак на себе си. Почти виждам как Бойко „дава“ и на надзирателите едни 100-200 милиона. Ама още е рано, трябва да попротестират още малко, та да целуват ръка и да благодарят по ентусиазирано. Предусещам и промяна на закона за неизбежната самоотбрана. ГЕРБ направо са готови да напишат в закона „Всеки има право да убива всеки, само мир да е и да запазим стабилността!“.
Но, така не става. Казана ври.
Три мандата и десет години на власт, ГЕРБ имаха един основен приоритет – да се справят с битовата престъпност! Нормално, нали половината им ръководство са милиционери и ченгета. И не само, че не се справиха, а превърнаха държавата в ченгеджийница! В мутренска територия. Народа може да търпи грабежите и лъжите им, но когато боклуците влязат в домовете им и започнат да плячкосват, бият, убиват и изнасилват, дори на българите им идва в повече. А мутрите и бандугите правят товоа безнаказано, защото именно мутри и бандюги са на власт.Бойко не може да посегне на своите! Нали те му носят гласове по избори. Във всяко село и във всеки град се знаят групите за обири, наркопласьорите, крадците на коли и тн. И дори полицаите се хвалят, че ги знаят. И като ги знаят, какво? Пият си пиенето с тях и най много да им осигурят отцепка за някой обир. Когато мафията управлява, мутрите и наглите вилнеят. Не е много далеч времето, когато самият премиер – Бойко Методиев Борисов- Буда е изнудвал и рекетирал по магазините и заведнията хората да му плащат за охрана и „сигурност“. Гадовете имаме добра памет.
Помните ли шесторното убийство по Нова година? Помните ли убитият служител на НАП? Помните ли убитият Петър Христов? А убитият дядо? А стотиците убити и изнасилени баби по селата? А пребиваните деца по домовете за сираци, детските градини и ясли? А суджуците, пастърмите и филетата Елена? А думите на Борисов за „стабилност“ и развитие?
МАЙНАТА ВИ, НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ЛЪЖИ, СТАБИЛНОСТ, КОРУПЦИЯ И МУТРИ!
Това зло трябва да бъде изринато и то по такъв начин, че никога повече да не се връщат на власт, а да гният в затворите до живот! БОЕЦ водим тази битка! За свобода, за справедливост, за оцеляване!
Буда, #изЧЕЗни !  Георги Борисов Георгиев
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА  

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

loading...