Макрон 2 часа държал Путин на телефона вчера! Били обсъждали ужасната съдба на Украйна! Не, обсъждали са Азовстал. 2 часа!

Глобалистите нещо пак изтрещяха!
Техните думи и действия стават все по-неадекватни, а медиите направо истерясват, за да поддържат тази неадекватност като нещо много добро и нормално. Лудостта в управлението на света ще бъде спряна, никой да не се съмнява в това! Лудите може да си продължават да си бъдат луди, но достъп до парите и властта на света няма да имат никога повече.

Макрон 2 часа държал Путин на телефона вчера! Били обсъждали ужасната съдба на Украйна! Не, обсъждали са Азовстал. 2 часа! Представете си какво се случва в момента с двете сферични образувания в долната част на анатомията на глобализма, точно между краката.

Пап-ката, този служител на рогатия, също вчера взел, че се притеснил да не би Западът да прекали и да накара Вова да натисне ядреното копче. А, защо така, нали Русия била умряла, нали я бяха победили? Кво стана?

Йотова, у нас верен цербер на Сорос, която седи като похлупак на всички процеси в България колко вече години, и тя рязко се притесни от русофобията. Ама защо бе, нали именно тя е стожер на русофобията и русоизхвърлянето у нас?

ЦРУ пуснало клип на руски език, в който призовава руснаците да му се обадят, за да ги спаси от лошия Путин!?! Тук падам! Падам! Това не е истина просто! Такова падение на ума и интелекта светът няма! Това може да са решения само на болни мозъци и откровени идиоти, нищо повече! Кой в ЦРУ си помисли, че руснаците ще хукнат да се спасяват от Путин в Америка?

Марио Драги, този висш служител на злото, понастоящем премиер на Италия, иска да отпадне в ЕС колективното решение във външната политика на съюза!!!??? Че това означава моментална смърт на съюза, защото се нарушава общия съюзен смисъл и съдържание. Тези хора вече не си сдръжат нито нервите, нито глупостта, нито злите душички. Значи, двама трима като искат нещо в ЕС, ще го направят, няма значение какво мислят другите 24! Ама какво още правим в съюз, който ни унищожи физически и психически, подхрани яко мафията и на всичкото отгоре изобщо не го интересуваме за друго, освен да ни дои? Това е краят на ЕС, откога съм го обявила!?!

Молдова подписала закон, който позволява ЧУЖДИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ ДА ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦИТЕ И.
Нали се сещате какво означава това и какво ще последва! Колко акъл може да има една държава, която си мисли, че като се предостави на Запада срещу Русия, ще бъде добре? Питам, колко IQ е нужно тук?

И сега черешката на днешната торта.

Израел.
Израел.
Израел се чуди какво да прави!
Да подкрепи Русия – абсурд!
Да подкрепи Украйна – още по-голям абсурд, защото Украйна се управлява от нацистки режим и дори Израел не може да си затвори очите за това. Всичко друго жми по въпроса, ама Израел как да го направи? Ни така, ни онака. Как се нарича такова състояние и как се чувства човек в такова състояние? 😅😂
Ах, Вова, Вова, как не те беше срам да свалиш и израелските гащи?

Онзи ден в Рамщайн бил направен следния заговор, иницииран разбира се от най-тъпия управленски каймак, който САЩ са виждали. Да направят войната в Украйна перманентна, да изтощават Русия бавно като нов прекрасен Афганистан. И Израел е бил в Рамщайн. И се е съгласил да се включи! И хоп, идват две неща в отговор.
Путин предупреждава, че ако се наложи, Русия ще използва ядрено оръжие. Преведено означава, че Русия няма да допусне по никакъв начин този сценарий!

Лавров вади от ръкава един коз, доскоро известен като тежка конспирация, че сред евреите има нацисти. И намеква, че у Шикългрубер има еврейски корени. Ухаааа! Фактчекърите ще полудеят! Казано от мен, това би било ужасен фейк. Но казано от Сергей Лавров, това е бомба почти ядрена. Уважаеми зрители, ако Путин е решил да задейства информационния Арсенал на Русия, значи е започнало голямото зануляване на глобализма! Което обяснява извъртането на някои глобални икони и преминаването им във високия регистър на музикалните тонове.

Русия разполага с историческо доказателства, че евреи са били нацисти и са сътрудничели на нацистите в Германия! Има вече списъци с имена, пуснати в руските медии. Аз обаче ще ви кажа само едно име, което не видях в списъците, засега.
Клаус Шваб.
Ако фейсбук не ме блокира, ще продължа да ви информирам по този много съществен въпрос.

Израел е на огромен политически кръстопът. Не може току така да подкрепи Зеленски без да изпадне в идеологически колапс. Ах, че гадно!

Анастасия Гешева