МАЛОУМИЕТО ПРОДЪЛЖАВА

Малоумните заповеди за маските, въпреки новото ръководство на МЗ, продължават да се бълват на кило от ведомството. Този път за трудовите ваксинирани колективи, че можело и да не носят маски и за изборите.

Дебилите продължават да носят маски сами в колата си и на открито, като подскачат като ухапани, ако нормален човек ги приближи. Мисля, че в един момент психиатрите ще имат много работа, ако не е късно да им се помогне. А напъните да ни ваксинират карат всеки нормален човек да се запита дали в МЗ нямат двуцифрено КИ.

Например ей така, да се сещат, че това означава, че работодателите ще поставят като изискване да постъпиш на работа да си ваксиниран? Тоест се ограничава правото на труд на тези, които не искат да си правят медицински експерименти с тях? Аз съм на принципа, който иска, да се ваксинира, да се прави на опитна мишка, да се трови и изобщо каквото му душа иска. Но тези, които не искат, не може да се ограничават. Това не е смъртоносно заболяване, стига с тези глупости. И аз го изкарах, по-тежък грип и толкова! Всяко заболяване има някаква смъртност и престанете да се правите на луди!

А и ми е много интересно какво казват великите юристи на МЗ относно изискването, ако си с температура или кашлица, да не те допускат комисиите да гласуваш! Айде, бе! Ще ми ограничават правото на глас, което е основно гражданско право, защото не могат да мислят! Ами нали температура може да имаш и заради болен зъб например! Да не забравяме /поне ние/, че има и прости настинки! И алергии, предизвикващи кашлица! Що за простотии!!!! Разбирам, че целта е да усвоите едни пари от ЕС, ама стига сте ни правили на м…@@@!

Елена Гунчева