МАНЕКЕНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ НИ ДАВАТ АКЪЛ

Един бивш манекен, промъкнал се по незнайни критерии и в политиката и журналистиката, днес заяви, че „Русия е военно джудже, а се държи като квартален хулиган“. Напълно изключвам въпросният да има някакви познания по военно дело, някак си не си го представям с калашников, по-скоро с розов балон в ръка…..но пък скудоумието е на много високо ниво. Глупостта шества като Годзила из територията, без да направи впечатление на никого.

Разни ощетени откъм интелектуално развитие се превърнаха в основни политически анализатори, с което политологията удари абсолютното дъно. Някак си ми е несериозно манекени, бивши арестувани престъпници, фурнаджийски лопати и женици в перманентна критическа, да ми обясняват какво се случва по света и у нас.

Без да съм кой знае какъв фен на Русия, съм сигурна, че ако Путин кихне на някой плаж около Черно море, американците в Ново село ще се изпонас…ат! И спешно ще им трябва доставка на памперси. Ако Русия беше военно джудже, колко време щеше да отнеме на краварите да я прегазят?

Да напомня на манекена, че АХ също е говорил така. И е пропагандирал „блицкриг“ и върло е вярвал, че след три дена войските му ще маршируват в Москва. Е, марширували са, ама години след това и то като военопленници.

И да уточним нещо – това, че краварите ви плащат и сте на хранилка при „Америка за България“ и прочие соросоидни организации, не ви дава правото да ни занимавате с немощните си напъни да си заработите парите. Просто защото ставате смешни, а на всички ни става досадно. Не се занимавайте с неща, които не са за вас и не можете да ги проумеете. Само да напомня, че вашите господари от много места по света си тръгнаха с подвити опашки.

И да си излея мъката – защо бе, защо в почивните дни пускате най-големите олигоф@@@@и по телевизиите? Поне давайте сериали и отвреме навреме новини. Ама да пробутвате като сериозни събеседници хора, които сами себе си не уважават, е неуважение и към нас. То не че очаквам нещо различно от свинските и пик-ливи медии…..

Елена Гунчева

loading...