Манол Глишев: Искате ли протестите да успеят? Направете нещо. Излизайте!

Искате ли протестите в България да успеят? Искате ли Борисов и Гешев да паднат? Искате ли да има и други блокади в България, за да се притесни правителството и да се разкара? Ако го искате – направете нещо. Лично. Не стойте по къщите. Излизайте.

Протестирайте. Знам, че е трудно, но все пак – сега е лято, а блокадата на Орлов мост има нужда от още хора. Засега правителството е решило да ни остави на мира, но идеята никога не е била в гниенето на място.

Имаме проблем. И проблемът е в това, че се редуваме едни и същи по-активни хора. Знаете ли, приятели и съседи, това е обидно. Обидно е в двумилионна София за всички ви да дежурим едно петстотин души. Обидно е след няколко хиляди протестиращи, минаващи всяка вечер на шествие покрай нас, след полунощ да оставаме петдесет.

Обидно е след първите два-три дни и след проливния дъжд, на който устояхме прави, нервни и готови за провокациите на милицията, сега да си седим по пейките в нашия недоукрепен лагер и да ви чакаме.

А ако искате Борисов да продължи да си управлява – продължавайте да спите спокойно по домовете. Сигурно в един момент ще схванем намека.

https://frognews.bg/