Марешки: Борисов и Певски са скачени съдове, те са държавата

Не мога да кажа нито едно действие на правителството, което да предизвиква моята гордост. Няма да ревнуваме, ако някой друг инициира вот на недоверие. Напротив, ще го подкрепим. Това каза депутатът и лидер на „Воля“ Веселин Марешки по НТ.

Четвърти мандат в парламента и правителството  влизат хора като Валери Симеонов, които ни въртят едно и също-300 лв. пенсия. Той си направи пиар  акция по Черноморието . Да не ме облъчват как той е човекът  за борба с шума. На следващият ден минах оттам и видях, че всичко си беше по старому. Това е долнопробен пиар.

Дразня се, че тези хора се наричат патриоти. А ние какви сме в студиото? Да не се крият зад тази хубава дума. Дразнят ме делата на тези хора. България е най-бедна и корумпирана. Тази година чуждите инвестиции са с милиард по-малко. Корупцията отблъсква чуждите инвеститори.  ДПС го играят опозиция, но Делян Пеевски подкрепя правителството. Дава я много отчетливо. Бойко Борисов ми казва: „Да не ми пришиват Пеевски“. Та те  са скачени съдове. Те са държавата

http://frognews.bg

loading...