МАРЕШКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА СТАНЕ ЕМБЛЕМА НА БАЛЧИШКИЯ УДСТОК. И НЕ САМО ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ, АМИ И ЗАРАДИ ТЕЗИ, КОИТО МИСЛИ

Не мислех кой знае колко, защото сравнително бързо схванах причината.

Оказа се, че съм облъчен.

Не от харизмата на малката черна фигурка на шкафа пред мен (стар спомен от прабабата на Милена от периода в който тя е подържала тесни партийни връзки с ЦК на племето на масаите в Африка), а от г-н Марешки. „Невероятно!“ – би възкликнал г-н Цветанов. Невероятно, ама логично, бих отбелязал аз.

Констатирах, че всеки път щом видя г-н Марешки в телевизора – мисълта за ползата от леки наркотици веднага пронизва мозъка ми. Оказва се, че тоя е много „дроги“ тип (последното в Центъра по наркомании е по-скоро комплимент, отколкото обида). Не казвам, че знам първопричината за тоя негов нарко-чар, дали е от лекарствата които продава или от изгорелите газове които диша, но определено г-н Марешки има потенциал да стане емблема на Балчишкия Удсток. И не само заради глупостите които говори, ами и заради тези, които мисли.

За мен г-н Марешки е нещо като Ресио от „Новите съседи“ – от 100 мили се вижда, че той не чисти риба, а е търговец на едро. Психодрамата изписана на лицето му е същата като на Ресио – дал е пари за нова вагина на близък човек.

Всеки нетрениран в наблюдението на родната политическа психопатия ум би казал, че се правя на интересен, а истината е, че аз наистина преживявам ТВ рекламите на г-н Марешки. Не професионално, а лично. Нещо повече! Именно в този прелестно светло-зелен сезон, в това прераждане на живота около нас, аз съм културно облъчен. И то от г-н Марешки. Сметай – каква тъпа енергия притежава. Накрая ще има само мен.

Васил Петев

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ

http://afera.bg

loading...