Марешки: Нищо не крепи Сидеров и Валери Симеонов освен далаверата

Не Бойко Борисов, а Делян Добрев му казва на Волен Сидеров, че ще го замести с Марешки. И тук революцинността на Сидеров отива на вятъра и се скрива.

Не са ми на нивото Сидеров и Делян Добрев, допълни той пред БНТ.

Лична вражда нямам със Сидеров,  а с политическите формации на прехода,  ограбили държавата. Волен Сидеров е от 15 години в парламента, беше златен пръст. Това е лош период за България и носи отговорност за този период, посочи бизнесменът.

Аkо отлюспят Сидеров той ще стане свободен електрон, от който  нищо не зависи. От това го е страх Сидеров. Нищо не крепи Сидеров и Валери Симеонов освен далаверата. Няма идеология, няма желание за работа за просперитета на българския народ, разкри зам.-председателят на парламента.

Ако исках да се спазаря лино за мен, щеше да съм в коалицията. Никой не казва за картела с горивата – нито президента, нито Нинова, нито Каракачанов…Всички мълчат гузно и това ме отвръщава. По тази тема всички мълчат и подхвърлят кокошкарски теми, каза той.

Той коментира и пролемите на здравната каса: Г-н Плочев е пътник. Има безброй кадърни в системата и няма значение дали ще е Плочев или друг. Той си отива. Със здравната каса са свързани най-големите грабежи. Най-много средства се точат от болнична сфера, а не от лекарствата, заяви още Марешки.

Президентът щеше да е тежка фигура,  ако беше кандидат като независим. Той сега е патерица на БСП.  Трябва да скъса връзката с БСП, смята той.

.