Мафията използва страховете и притесненията на хората, за да налага своята диктатура и да закрепи прогнилата си власт

ВАЖНО!
Георги Георгиев от БОЕЦ:
„Поредната мерзост на управляващата ни мафия е в ход!
Сложете своето послание към наглите на своите маски – инициатива на БОЕЦ #МаскитеГоворят.
ДНЕС профила ми бе блокиран отново за 30 дни. Докладвани са постове за БарселонаГейт и материал разобличаващ фалшивите и неадкватни „мерки“ на управляващата ни мафия за „подкрепа“ на бизнеса. В условията на криза и извънредно положение, Борисов и бандата му въвеждат мракобесни законодателни промени, с които погазват човешките свободи и права на гражданите! Следене, подслушване, репресии и ограничаване на свободата на словото, това са характеристиките на всяка диктатура! БОЕЦ сезирахме ЕК и Лаура Кьовеши за промените в Наказателния кодекс и други закони, които превърщат гражданите в престъпници и дават право на мафията и нейните интитуции-бухалки без съдебна санкция да следят нашите трафични данни, кой къде ходи, къде се намира и с кого разговаря по мобилният си телефон. Промените са така формулирани, че да останат да действат и след кризата. Мафията използва страховете и притесненията на хората, за да налага своята диктатура и да закрепи прогнилата си власт.
Ще дадем отпор на всички подобни действия – разобличаване и гласност!
НАПОМНЯМ, че на 13.03. БОЕЦ предложихме на Щаба 12 мерки за защита и подкрепа на гражданите и бизнеса в условията на епидемия. Ето най-важните. Създаване на обществен съвет към Щаба с участие на журналисти, общественици и представители на гражданското общество, който да контролира действията, решенията и разходите на правителството и Щаба, целта е прозрачност и публичност. Незабавно закупуване на 500 000 бързи теста и масово тестване на всички рискови групи – пътували в чужбина, контактни, медицински персонал, търговски работници и тн. Поемане от държавният бюджет на осигуровките и 60% от заплатите на работниците и служителите, които принудително са в отпуск заради епидемията. Поемане на осигуровките и предоставяне на една минимална работна заплата за самоосигуряващите се лица, които са прекратили принудително своята дейност заради епидемията. Отговор НЯМА!
В ход са удари и репресии срещу граждани, магистрати и журналисти. Следовател Бойко Атанасов е привикан в прокуратурата на разпит. Срещу мен заплахите ескалираха отново. Дебелите използват истерията около коронавируса, за да смачкат тихомълком съпротивата на непримиримите и неудобните разчитайии, че гражданите няма да излязат да ги защитят заради вируса. Пребиха журналист в центъра на София, а в това време главният прокурор говори за военно положение. Това е мракобесие, това са действия на страхливци и подлеци, на които ще отговорим с всички сили и средства!
Запомнете. Не може да жертваме свободата си заради страховете си. Трябва да бъде отговорни и да спазваме мерките за лична защита и социална дистаниця, за да опазим възрастните и болните от хронични болести. Но не по малко важно е да опазим и свободата си! Мафията в България е отговорна за смъртта на повече хора от колкото всички вируси взети заедно!
Мафията не спасява, мафията ограбва, лъже и убива! И ни уведомете за всяка репресия, злоупотреба с власт и сила, или посегателство срещу журналисти и свободни граждани!
Ще се преборим с всичко. И с вируса, с мафията – злото, което ни убива!
Продължаваме. Ще публикувам през страницата на БОЕЦ докато профила ми е блокиран.
Споделете и се включете в акцията на БОЕЦ #МаскитеГоворят
26.03.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.