МАФИЯТА НЕ СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ. ТЯ СЕ ГОРДЕЕ С ТЯХ

Разбирам от страницата на великия изборен гуру на ГЕРБ, че на 7 април ще имаме несравнимото удоволствие той лично да представи слогана на ГЕРБ за предстоящите европейски избори. Не спомена, дали ще има някакъв откъс от псалм или висока енергийна защита, явно това ще е изненада. И кой ли ще бъде лицето на предизборната кампания. Може би шефката на „Артекс“, тя най-високо оценява партията, а може и да им осигури окулнтната защита.

Извън майтапа, що за наглост трябва да има една партия, за да допусне предизборната й кампания и то за избори за Европейски парламент, да се ръководи от човекът, който стана символ на корупцията и облагите на властта. Точно в европейските ценности е прозрачността, публичността на управлението и непримиримост с корупцията. Многократно мониторинговите доклади на Европейската комисия подчертаваха високото ниво на корупция в България. Много пъти чуждестранни политици са изразявали загриженост от корупцията в страната ни. Тези дни имаше публикации и то не малко, в чуждия печат, особено в немския, за големия апартаментен скандал.

И на фона на всичкото това – Цветанов, нахилен, все едно яйце му белят, постоянно по медиите! Който не се посвени да стане лице на предизборната кампания на партията си. Вероятно със знанието, че по този начин ще отклони много гласове към опонентите. Но властта е сладка….много сладка. Целта на Цветанов е да покаже КОЙ Е ШЕФЪТ! И самонадеяността, че може да „направи“ изборните резултати.

Мафията ГЕРБ не се учи от грешките си. Тя ги повтаря постоянно, и постоянно….докато ние не ги спрем!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.