МАФИЯТА УБИВА! КОРУПЦИЯТА УБИВА! НЕКАДЪРНОСТТА УБИВА! ДЪНОТО СИ ИМА ДЪНО!

ТОВА Е част от материала на БОЕЦ, който уплаши Буда и той поръча на хранениците си от ТРЕЙС да ударят БОЕЦ и свободните медии, завеждайки дела за 1 400 000 лева срещу сайтовете публикували този текст. Срещу „имуществените вреди“ на ТРЕЙС има 20 трупа. 20 българи загубиха живота си и за тях никой вече не говори. Никой не търси отговорност от истинските виновници за тяхната смърт. Обществото забрави, но мафията не забравя! Сега мафията иска да смачка непримиримите и да изкара пари от смъртта на жертвите си. Това е мерзост, това е дъното на дъното. Имаме само една възможност за реакция – да защитим медиите и да отвърнем на удара с всички средства. Срещу себе си имаме изроди загубили човешкият си облик! Изриване без милост и компромиси.
„Отърсете се от заблудите и страховете си. Бандата на Буда, Пеевски и Цацаров са вредни и опасни, единствената битка трябва да е за тяхното отстраняване. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, или която и да е ченгеджийска банда и партия на статуквото не е алтернатива. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката. Винаги е имало честни и кадърни българи, има ги е сега. „Системата“ не ги допуска до властта, защото на мафията и трябват само послушни, верни, корумирани и безгръбначни гинки и калинки. Първо отстраняваме мафията от властта, после редим всичко останало. БОЕЦ водим тази битка!
…всички забравиха убийството на Виктория Маринова, забравиха #ДжиПиГейт, забравиха ДДСгейт, забравиха 20-те жертви на Трейс, загинали край Своге.“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ