МАФИЯТА УДАРИ Биволъ и БОЕЦ!

МВР ОТКАЗА да приеме сигналите ни срещу мутрите на канал 3!
Районно управление на МВР Видин ОТКАЗА да приеме моят и на съпругата ми сигнал срещу мутрите, които в продължение на три дни издевателстваха и тормозеха мен и жена ми! Така, както ОТКАЗАХА да реагират и когато 4 пъти ги извикахме при нападенията на мутрите! СТОЯХА И ГЛЕДАХА! В петък на мен и жена ми ни бяха връчени Призовки за явяване в МВР тази сутрин в 9.30ч. Въпреки, че изрично казах на полицаите, че жена ми в понеделник е на хемодиализа, а аз имам ангажимент с нея и в службата и поисках призоваването да е 17.00ч.или във вторник. МУТРИТЕ НЕ ЗАКАЧАХА, НО НАС ПРИЗОВАВАТ ПО СИГНАЛ НА МУТРИТЕ!
ТАЗИ СУТРИН внесох Уведомление до МВР, че ОТКАЗВАМЕ да се явим по призовките, защото те са нередовни и съм представил нашите аргументи!
След разправии и настояване от моя страна успях и внесох сигналите,но в областаната дирекция на МВР.
В същото време е в ход тежък и подмолен удар срещу Биволъ! В ход е мащабна и организирана мутренска офанзива срещу Биволъ – най-мощната независима медия в България, разкриваща далаверите на управляващите и БОЕЦ – най-активната гражданска организация бореща се срещу мафията и корупцията в България! Изфабрикуван е сигнал уж от името на БОЕЦ – АБСОЛЮТНА ФАЛШИВА АНОНИМКА срещу Биволъ, за да имат основание да ги призоват и знаейки, че не са в страната да ги обяват за издирване и да бъдат задържани! По същият начин, както изпратиха екип на ГДБОП по фалшива анонимка преди изборите да разпитва мен и колегите от УС на БОЕЦ!
МУТРО-ЧЕНГЕДЖЙИСКИЯТ АРСЕНАЛ НА БУДА , ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ В ДЕЙСТВИЕ!
Трябва да защитим биволите! Гответе се за излизане на паветете и този път с павета в ръка!
Трябва да защитим и бойците! Гражданската солидарност и Истината са най-силното ни оръжие!
ГРАЖДАНИТЕ СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ МАФИЯТА!
НИЕ не се страхуваме! ТЕ сега се страхуват от нас!
НИЕ не сме жертви! ТЕ са жервти на собствените си страхове, престъпления и мракобесие!
БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, а биволите им нанасят смъртносни удари всеки ден! Страх тресе кочината! И с право ги е страх мутрите!
Очаквам във всеки момент да бъда арестуван. БОЕЦ не могат да спрат, ще продължим действията си, имаме изградена организация от свободни и смели граждани-бойци срещу мафията! Ако бъда арестуван погрижете се и защите семейството ми и подкрепете всички действия на БОЕЦ, има боец, който дублира моите функции и контакти и ще продължим битката още по силно!
ЗАЩИТЕТЕ и подкрепете Биволъ, защото ТЕ са вашитя глас! Гласът на свободните граждани!
Каузата ни е чиста и няма какво да ни спре! Ние се борим за свобода и справедливост, борим се живота си, а мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров се бори за престъпната си власт, за да може да продължат грабежа и да си осигурят безнаказаност през слугинските си институции!
ОБРЕЧЕНИ СМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ ТАЗИ БИТКА!
Споделяйте, разпространявайте и се стягайте за битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...