МАФИЯТА ЩЕ „ИЗЛОЖИ“ КАБИНЕТ НА ПЛОЩАДА

Нов жарн в политическия ПР. „Излагане на проекто-кабинет на площада“.

Лицето Борисов достига до неподозирани върхове. Ще ви дадем един кабинет на площада, просто ей тъй – за да го погледате, пък после ще ви върнем мандата.

Наистина, след изчитане на проекто-състав на министерски съвет от листче по телевизора, представнето на друг несбъдващ се проекто-състав на кабинет на плочките пред президентството е логичен завършък на втория мандат.

Но не бива да се разсейваме! И следва да забелязваме:

Докато т.н. протестни партии си играят на „на ти куклите, дай си ми парцалките“ и се дърлжат като разделено семейство, без брачен договор, то откъм задния вход на разграбвания от ожесточеното семейство апартамент, наднича лицето Борисов с цялата си прелест.

И ако си мислим, че сме го отстранили от властта и от кранчетата, то дълбоко грешим. И това , което става в енергетиката е едно от доказателствата. Тръбите, по които текат кюлчета към шкафчето са огромни и съвсем не са прекъснати.

И докато ние дърпаме „общото си детенце“ с риск да го разкъсаме, то мафията съвсем, ама съвсем не спи. И е готова да раздере със зъби и нокти нашите крехки завоевания.

Горенето на всички мостове помежду ни, само и единствено облагодетелства борисов и мафиотските му кръгове.
Иначе, от взаимното очерняне – губят всички замесени.

Диана Дамянова