МАФИЯТА ЩЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ ЧЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ДОКРАЙ!

Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласуване да е просто човешка глупост.

Защото на мен ми се струва , че ни се готви сценарии по … Тръмп… нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, именно чрез това ръчно броене, където „експертите“ на герб са истински експерти и после….. помните ли? …. ами после възмутени граждани нападат каквото тук играе ролята на бял дом..

Иначе ръчно броене на резултатите от машнното броене, би бил просто цирк, ако не е част от истински сценарии за опорочаване на изборите.

От което пък следва, че мафията явно има някакви резултати, различни от публично известните. И е готова да направи всичко, дори нападение над тукашния бял дом, с цел да не допусне да бъде победена.

Добре, че главнокомандващ все пак е Радев, а МВР се държи от Рашков, че иначе този американски сценарии, сътворен явно от американските консултанти на мафията, би могъл да даде и резултат..

Срещу това ние можем да направим само едно – да излезем да гласуваме, толкова масово, че поредната им манипулация да потъне в нашия масов вот.

Просто заведете трима свои близки, говорете, убеждавайте ги, разкажете им истината и не им позволявайте да успеят, като обезверят хората в силата на вота.

Вият като ранени хиени, защото това е краят… и те го знаят и сега се борят да залеят всичко в кал, а защо не и в кръв..

Ще им го позволим ли, или просто ще изведем съседът, който се колебае дали да гласува, който е изпаднал в апатия и на нищо не вярва, ще кажем на сина си, че не е добре да си остане в този ден в къщи, ще заведем възрастните си родители да гласуват, въпреки заверата борисов-пеевски-гешев? Това зависи само и единствено от нас.

Но, ако ви харесва страната в която живеете, кочината в която я превърнаха през последните 12 години, стойте си в къщи и чакайте „преброителите“ на мафията да ви фалшифицират изборите.
Имате избор, не ли?

Диана Дамянова