МАХНЕТЕ СИ И ВЪЗДУШНИТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Хората във всички нормални, много по-напред от нашата във всяко отношение,  държави се ваксинират поголовно и спазват много по-рестриктивни противоепидемични мерки от нас. Само байганьовците от България са изпаднали в истерия, че ще ги излъжат, чипират, направят педерасти, разболеят, кастрират, ще им нарушат правата и т.н.

Притеснени са да не се изгуби скъпоценният за света български генетичен материал. Куп откровени тъпаци, кандидати за нови или провалени политици, платени псевдожурналисти, комплексирани третокласни лекари и адвокати проповядват денонощно против ваксините и не осъзнават или не ги интересува, че в някои случаи са виновни за смъртта за хората, които им вярват. Естествено са наясно, че засега не носят отговорност за това. Отричат се научни факти, отрича се трудът на медиците, отрича се всичко. Защото бай Ганьо знае най-много.

   Над тридесет години ни крадоха, унижаваха, гониха от родината ни, унищожиха природата, съсипаха живота на поне три поколения и никой не протестира, но сега за ваксините има бесни протести.

Някаква женица с налудничава физиономия,  давана по телевизията, отказва дори да й изследват детето за да може да ходи на училище.  Щяла да съди ако не го пуснат на училище без тест. Ще мрат, но няма да се ваксинират. Махнете си и въздушните възглавници от автомобилите. Пълни олигофрени.

Всички тези разбирачи да отидат в някоя болница и да видят какво се случва в КОВИД отделенията, кои умират и кои са ваксинирани.

Георги Козовски