МАХНЕТЕ СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА!

Незнайно защо се върти легендата, че краварските съединени щати са някакво средище на свобода и демокрация и някакви мечти. Аз илюзии не съм си правила, генетиката е важна – потомците на авантюристи, затворници и проститутки няма как да бъдат нещо различно. Държава на възрастта на раклата на баба ми пък да се разпорежда със света, все едно се намират в дивия запад, ми идва в повече.

В страната на „демокрацията“ изборите бяха фалшифицирани, а да не казвам силни думи, ама дори Плювналиев изглежда по-читав от техния Бъй Дърт Педро Фил. Сенилността му явно позволява задкулисието на ц.ццц-те да управлява и да налага техните идеи за световно господство.

След като нагло се набъркаха в българската политика и Мустафата съвсем се самозабрави в напъните да овладее колонията, краварският президент решил да налага санкции…..не в Тексас, не в дивия им запад, не в Калифорни, а на Западните Балкани. Ако някой пречел на евроинтеграцията им. Де го чукаш, де се пука! Хайде сега някой да ми обясни какви точно интереси имат краварите на Западните Балкани!?! Освен, че си врат носа навсякъде, откъдето могат да избият кинти или петрол!

ЕС и светът е крайно време да вземат отношение и да се противопоставят на този абсурд. А французите да си поискат обратно дарената Статуя на свободата, защото при днешната американска политика, тази статуя е подигравка със свободата и с всеки, който се бори за нея!

Елена Гунчева