Мая Манолова: Борисов умишлено ме дискредитира с лъжи, власт не се задържа така

Бойко Борисов умишлено ме дискредитира с лъжи. Така не се прави по време на изборна кампания. Само два пъти съм била при него през последната година. Първият път беше по негово искане заради протеста на майките. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова по БТВ.

 Нима беше израз на особена симпатия и подкрепа фактът, че ми отнеха служебния автомобил. Това е станало по нареждане на Владислав Горанов. Тогава разбрах, че няма смисъл да изпълнявам длъжността омбудсман, защото бях блокирана напълно от правителството. Обадих му се тогава и казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет.

Лепят стикери с моя лик по колите на хората, за да ме дискредитират. Това е нещо, което аз никога не бих направила. Извинявам се на тези хора от тяхно име.

Този човек иска да убеди хората, че всички са маскари и че няма смисъл от избори и промяна, за да ги настроят срещу мен.  Но смисъл има и той е в децата ни, в младите хора. Ясно е, че за него залогът е много голям и той ще се бори със зъби и нокти за тази власт. Но власт не се задържа така.

Мая Манолова и дъщеря й Ралица гостуваха по БТВ и разказаха за семейството си и личните битки.

.

https://frognews.bg

loading...