МВР, ПРЕДЛАГАМ УБИЕЦЪТ НА БИЗНЕСМЕНА ДА Е ПЪРВИ БРАТОВЧЕД НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ. ПИСТОЛЕТЪТ МУ ЩЕ НАМЕРЯТ В НАЙЛОНОВ ПЛИК ОТ БИЛА…

Аз предлагам убиецът на бизнесмена да е бивш военен, първи братовчед на мъжа на любовницата му. Мъжът е останал без нищо след развода и се е оклошарил. Братовчед му също, защото имали общ бизнес с банички в едно училище. Мъжът е умрял преди седмици от мъка и цироза и братовчедът е искал да отмъсти за тез съсипани съдби.

Платено му е с шише „Пещерска“ мастика, литър мляко от жена му /на убития/ и 50 лв., които ще намерят окървавени и напоени с ДНК-та на всички участници в драмата, в джоба на панталона, когато намерят клошаря-братовчед другата неделя, когато ще вали сняг.

Замръзнал в подлеза на Плиска, а до него, в знак на протест, изяден наполвина нотариален акт от въпросното жилище и смачкан, изтекъл договор за наем на лавка…. Пистолетът му ще намерят в найлонов плик от БИЛА, заедно с празно то шише от мастика, увит в стари партенки, спомен от войската.

Виктория Тинтерова

Бележка на АФЕРА: Шефът на СДВР Ивайло Иванов вече пласира версия „лични мотиви“. Не мой така, МВР, спрете със сапунките, че ставате за посмешище! Четете АФЕРА  и се учете! Написали сме се купища материали едно към едно за кръга „Цветанов- Петър Христов – Флоров“ и остальная, и бездомните кучета знаят как стана такъв бизнесмен Петър Христов, какви обществени поръчки изпълнява, а и не само такива, въпреки моментално плъзналите хвалебствени статии на медии, близки до ГЕРБ, Цветанов и Борисов… Та, пускаме ви текста на Виктория Тинтерова, че да скалъпите по-колоритно поредните си „версии“, защото след „Нови Искър“ хептен ви се изчерпа въображението…

Или както най-точно го е казал Георги Дренчев: „убиецът от днес се самоуби още вчера“.

ПЕТЪР ХРИСТОВ

http://afera.bg