Мдаа, Гинка е почистена, догодина и тя на Виенския бал, с къдрици и рокла с камъни Сваровски по деколтето ще валсува и ще маа трюфели

Окопитиха се. Лъскат Сделката и Гинка. И инвестиции има. Сичко си е иделайно. И квот ни е ценно, си е в кашони, нали. И изведнъж едни идеи ни идват, коя от коя по-прекрасни. Когато ти идват разни неща е весело.

Пътищата са затворени, заради грижата за ближния, Фъндъкова брои снегорините, репортерите се окостиха, пак заради грижа, Караянчева е спокойна, уверена и ледено високомерна, но усмихната, като китайски мандарин от Виетнам, опозиията е малко накакана, даже много, щото не знае за кво става дума точно, най-десните викат, че харесват десните, които всъщност са никви, СДС-то има два етажа за Лукарски и хората му, които се побират вече в един файтон, който всъщност е циганска каруца, новото момиче на времето на Нова е много красиво, ама не става за момиче на времето, Сидеров е голям нахал и редко неприятен тип. Очите му са като на влечуго, държанието му също. Кой го праща в парламента, вече четири ли пъти станаха, да мъчи рОдината?

Да не се ходи на високи токчета, особено при жените – шефа на Пирогов. Чухте ли, ако не сте – да повторя, мъже, днес не си обувайте високите токчета, щото се очакват много счупвания…

Мдаа, Гинка е почистена, догодина и тя на Виенския бал, с къдрици и рокла с камъни Сваровски по деколтето ще валсува и ще маа трюфели и фоа гра.

Виктория Тинтерова

БОЙКО БОРИСОВ

http://afera.bg