Медиите надлежно ни уведомяват, че Нидерландия налага пълен локдаун, но не съобщава, че там има над 75% ваксинирани население

Когато медиите ни осведомяват избирателно, частично и манипулативно, нямаме никакъв друг избор, освен да се осведомяваме сами и да си анализираме сами. Надявам се, че на много хора им прави впечатление поредната игра на числа и казване на А, без да кажеш Б.

А именно, медиите надлежно ни уведомяват, че Нидерландия налага пълен локдаун, но не съобщава, че там има над 75% ваксинирани население. Знам, сега започват спекулациите – Ама те не били всичките с три дози, тоест, изтекла е гаранцията на досегашните дози. Следват другите спекулации – Първо се смятало, че ваксините пазят, после се оказало, че пазят след н-броя дози, после се оказало, че не пазят, но се минавало по-леко и т.н. тъпизми, от които ми дойде до гуша вече толкова време.

Същото е положението с Германия и Англия, рекордни нива заразени при рекордни нива ваксинирани. И същата картинка, медиите не обсъждат връзката ваксина-зараза, оставят това на нас, благодаря.

Новият вариант не го хващали ваксините. Ми тогава за какво са ви тия ваксини?
Докога така, не знам, не може дълго време да бъде излагана на показ човешката глупост. Все се надявам, че в един момент поне гордостта на хората ще избухне, че ги правят на глупаци.

У нас селянката Асена иска да забърза, защото разписанието на щама е дадено и началото на януари пристига, след като не пристигна по първоначалното разписание на математиците за 10-15 декември. Обаче, ако Асена иска да ви боде и то под заплахата от новия щам, какво като не е с нищо опасен, при положение, че НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ европейци минават в локдауни и поредни „вълни“, питам ви, за какво са ви ваксини, които ДОКАЗАНО НЕ РАБОТЯТ НИТО СРЕЩУ ОСНОВНИЯ ЩАМ, НИТО СРЕЩУ ДЕЦАТА МУ?

Аз логика у управляващите не търся. Те са кукли на конци, които изпълняват поръчки на своите господари.
Аз търся логика у хората, у населението. Хората да направят връзката между А, Б и В.

Тези ваксини не работят срещу вируси, други са техните цели.
А това с локдауните, вълните, тестовете в училище, игрите на отвори-затвори, незаконните сертификати и новата класа „избрани“, защото били ваксинирани, това жестоко омръзва и ще бъде пометено. Ако не в света, то в България със сигурност! Тук никога не са виреели добре западните присадки. Виреят винаги насила и винаги дават лоши плодове, ако изобщо вържат.

На фокус на намерението на българските власти да ваксинират децата с отровите на Гейтс, припомням, че статистиката Дейли кейсес се изготвя в института Джон Хопкинс в Харвард, а не в България. Припомням, че всички медии имат един и същ програмен сценарий по темата. Припомням, че политиците се управляват чрез имейли от вън по темата.

Анастасия Гешева