Медици от Спешна помощ: Борисов, от днес всеки един некролог ще тежи на твоята съвест!

Г-н министър председател, г-да министри, експерти от национален оперативен щаб и медицински съвет, професори, доценти, директори и всяка друга административна паплач на народна хранилка,
ВЧЕРА 3.11.2020Г. В БЪЛГАРИЯ починаха от КОВИД 19- 63-ма, 4041са потвърдени като заразени , 210 са в в критично състояние, 106 медици излязоха от строя заразени.Утре ще е още по- страшно .
НАРОДЪТ ВИ ИЗБРА НЕ ЗА ДА ГО ИЗБИЕТЕ !
ПРИ НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НИ ДЪРЖАХТЕ 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕТКА .ФАЛИРАХА БИЗНЕСИ,ОТКАЧАХА ХОРА, УМИРАХА ХОРА ОТ ЗАКЪСНЯЛА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ОТ ИНАЧЕ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. НЕ ГИ ЧУХТЕ, НЕ ГИ РАЗБРАХТЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ГИ СЪС СТРАХ. ВАЖНО БЕШЕ ДА ПРИБЕРЕТЕ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ДА ВИ ИЗРЪКОПЛЯСКА.
СЕГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 МЕСЕЦ ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАК СЕ РАЗБОЛЯВАТ НА ДЕН ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ , УМИРАТ ДЕСЕТКИ , МЕДИЦИТЕ ВИ ЗАГИВАТ. ВАШАТА РЕАКЦИЯ СА УСПОКОИТЕЛНИ БРИФИНГИ И ТЪПИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ЗАЩИТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ, ЛИПСА НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА, РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ЛЕГЛА ДО КОИТО НЯМА КАК ДА ЗАКАРАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И НЯМА КОИ ДА ГИ ЛЕКУВА.ЗАЩО ПОСТЪПВАТЕ ТАКА?ЕДИНСТВЕННОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ОЧЕВАДНО – ЗА ДА НЕ ЯДОСАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ДА УДЪЛЖИТЕ ВЛАСТТА СИ .ВСЕКИ ЕДИН НЕКРОЛОГ ОТ ДНЕС НА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД 19 ЩЕ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ.ВИЕ ОБЪРКАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ГО НАКАРАХТЕ ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА ВИЖДА -ЗАД ЗАРАЗАТА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ. ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА СЕ САМОЗАРАЗЯВА И ЗАГИВА БЕЗ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ ДНЕС УМИРАТ ХОРА В ДОМА СИ ,В ЛИНЕЙКАТА ….
ОСТАВКА некадърни властогонци !

Национална асоциация работещи в спешна медицинска помощ