МЕРКЕЛ СИ ОТИВА, МИГРИТЕ ОСТАВАТ!

Ерата „Меркел“ се очертава да приключи! Явно не само под общественият натиск, но и загубите на политическата й партия на последните избори в Германия. Тя ще се спаси в кротко забвение, като ще бъде политически труп, защото видно от съдбата на Хелмут Кол, германците на прощават грешките на политиците си!

А Меркел направи сериозни политически грешки не само за Германия, но и обрече цяла Европа на сериозни, ама много сериозни проблеми.

Бездетната Меркел реши да прояви майчински чувства към едни хора, с коренно различни традиции, култура, ценности и възпитание. Които не могат и няма да се впишат в европейските. Европейската цивилизация по същността си е християнска, ценностите на християнската вяра са в основата й. Върху тях са изградени принципите на държавите, правосъдието, образованието.

С навлизането на дивия либерализъм, соросоидните НПО-та и най-вече, с вземането на властта от тази женица, Европа навлезе в тъмни времена – на изнасилвания, грабежи, социална несправедливост, убийства и мръсотия. В подредените и образцови немски градове се заселих диви варвари, непроумяващи елементарни човешки /повтарям, не християнски, а човешки/ ценности, непроумяващи защо трябва да се спазват законите, непроумяващи, ЧЕ СА ГОСТИ!

Меркел ги НАТРАПИ на всички европейци. И нагло поиска всички европейски държави в ЕС да приемат на територията си НЕЙНИТЕ ГОСТИ, ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ, ДА НЕ ГИ УПРЕКВАТ, ДА НЕ ГИ СЪДЯТ, КОГАТО ИЗНАСИЛВАТ, ГРАБЯТ И УБИВАТ, ЗАЩОТО ТОВА СА ТЕХНИ ТРАДИЦИИ….

Сега ЕС започва сериозно да се разклаща от „ценните“ гости на Меркел. Проблемите с Унгария, Полша, Италия, Испания, до голяма степен се дължат на водената от нея политика, която тя наложи на ЕС!

Вместо подпомагане на гражданите на ЕС, развитие на съюза, на ценностите, на идеите, парите отиваха за издръжка на същества, които само разрушаваха, не работят, няма и никога да работят, с претенции да ги издържаме до живот в лукс, който не са и мечтали и….размножаващи се усърдно – защото това Е ТЯХНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ НАС.

Много е зле, когато допуснеш личните ти комплекси да замъглят политическото ти зрение за реалността!

Вижда се края на ерата „Меркел“. И е време Европа и България да решат по кой път да поемат.

А…да, и нейното вярно пуделче Боку също му е време да си отива с господарката си!

Елена Гунчева