Министерски съвет е решил да свика Първи вещерски конгрес в Перник

Министерски съвет е решил да свика Първи вещерски конгрес в Перник. Поканват се всички вещици, врачки, баячки, вълшебници, феи, змейове и змеици, духовете на Нострадамус, Ванга и Слава Севрюкова, за вземане на работещо решение за кризата с водата.

Конгресът ще бъде открит и председателстван от топ-врачката и тамплиер на републиката Аллленааа. Министерски съвет отговорно заяви, че ще съдейства за изпълнението на взетите на конгреса решения и ще отпусне поисканите от него финансови средства за окултно справяне с кризата. Министерството на околната среда и водите по случая се преименува на Министерство на окултната среда и окултните води.

Почетен гост на конгреса ще бъде Емил Еколого, решен в традиционен костюм на пеперуда, молеща се за дъжд. Очаква се спиране на движението в центъра на Перник, защото дискусиите по осигуряване на вода ще включват гадаене по вътрешности на току-що заклани животни /ей, да не объркате някой гост-министър!/, хвърляне на кокали, зарове, призоваване на духове и традиционни вещерски танци в неприлично облекло.

Вещи вещици на метли ще направят обзор на язовира преди вземане на окончателното решение!
Алилуя, очакваме скорошно решаване на проблема!

Елена Гунчева

loading...