Много дописници си позволиха нахално да коментират Иванчева на фона на министър Московски, който уби собственото си дете

Иванчева, кмет на „Младост“ все още, тъй като съдът не я е отстранил от длъжност, е арестувана. Казват, че преди била фризьорка и този факт бе дебело подчертан от репортерстващите елементи. Не знам тази жена има ли съруг, деца, родители. Сигурно има близки и приятели. Знам как се чувстват тези хора сега.
Много дописници си позволиха нахално да коментират Иванчева на фона на министър Московски, който уби собственото си дете и нито беше арестуван, нито го видяхме с белезници е много по-забележима. Бях се зарекъл да не се занимавам с Московски, тъй като Бог го наказа жестоко и дали ще му се търси отговорност, или не, не е от особено значение. Оказва се, че 70 хил. евро, които никой не видя, освен може би разследващите, са по-значими и важни от един човешки живот. Когато беше грабежът на КТБ, нямаше такива ефектни и зрелищни репортажи. Кметовете на ГЕРБ, уличени в какви ли не престъпления, са на свобода и не ги видяхме като герои в репортажите.
Спомних си и арестите, когато министър на вътрешните работи беше Цветанов. Един прокурор от ония времена днес вече е адвокат. Дали ще предложи услугите си на арестуваната Иванчева? Или същият бивш прокурор ще поеме защитата на женицата, която обвиниха, че е причинила трагедията на АМ „Тракия“ и която женица с малолитражната си колица е избутала в канавката 20-тонният автобус?

Любомир Кольовски
 Ð¡Ð½Ð¸Ð¼ÐºÐ° на Любомир Кольовски.
loading...