МНОГО ИМА ЗА ЧИСТЕНЕ!

Гледам аз изказването на Иван Костов, който съсипа българската икономика и стана милионер, че трябвало правителството принудително да ни ваксинира и било закъсняло, и се чудя в кой списък да го сложа.

Спомням си аферата „Сапио“ където разреши безмитен внос на фондацията, от което държавата загуби милиони от мита, същият е участвал в изработването на плана „Ран – Ът“, в резултат на проведената от него приватизация от материални активи на България в началото на 1990г. около 133 млрд. щатски долара, които са изтъргувани в хазната влизат едва 1.7 млрд. долара! Същият, продал за жълти стотинки националния авиопревозвач „Балкан“, с все самолети, терминали по световвните летища и т.н.

И тоя, вместо да бели картофи по наряд, си вее мнението всеки ден каква трябва да бъде политиката. Същият го запомних с култовата фраза: „В политиката може да се издържи дълго, ако си безочлив и разчиташ на късата човешка памет.“ Да, явно е бил прав. Поне по отношение на себе си!

И пак и пак и пак ще повторя – никаква промяна няма да стане, ако такива като тоя не бъдат разследвани и не получат справедливост. И докато не върнат ограбеното от България!

Елена Гунчева