Много съм щастлива в деня преди изборите да разкажа защо дойде Синята Патица в София

Добър вечер мили фейсбук приятели!
Много съм щастлива в деня преди изборите да разкажа защо дойде Синята Патица в София и с червено сетре при стайлинг, умопомрачаващо разбиващ стайлинга на Цола Драгойчева от късния и период, в който не мърдаше от стола в Политбюро, наблюдаваше управляващите Балканите и техните кокоши изказвания с острия поглед на Кума Лиса.

Мислех, че дойде да ни наглася към Украйна. (Колко ли още може да ни нагласят към Украйна?)
Но не.
Дойде, за да се увери, че ние, България, гордият член на ЕС, ще направим правителство, което ритуално ще ни евтаназира в пълен синхрон с новите правила на живота в ЕС, при които умрелите живеят, а живите умират. И отново отправям горещи поздрави към Борислав Цеков, който днес напълно разкри за кого работи. Разбира се, че никога не е спирал да работи за ДД и е главен участник в съдбата на България при легитимното и предаване в ръцете на ЕС и НАТО.

Но да премина към същината на темата.

Ето нужният за разбирането цитат на червено-синьо-жълтата мъгла:

„Дами и господа,

Това ме води към втория важен въпрос: отново сме в критичен момент. Енергийната криза е сериозна. Дълбоко съм убедена, че можем да се справим, можем да я преодолеем, но е сериозна. И това изисква от Европа общ отговор, който да позволява да се намалят разходите за енергия за семействата и предприятията. Това е целта, трябва да я постигнем. Вече предприехме важни стъпки. Например вчера, всички се съгласихме в Европейския съюз да ограничим изключителните печалби, направени от някои енергийни компании, и да използваме тези печалби за подкрепа на уязвимите домакинства и предприятия по целенасочен начин. И трябва да се направи повече. Всички знаем това. По този начин – това е моето послание – трябва да защитим основите на нашата икономика, и по-специално нашия единен пазар. Това е силата на Европейския съюз, откъдето идва богатството на Европейския съюз, единния пазар. Без общо европейско решение има сериозен риск да изпаднем в разпокъсаност. Затова е от първостепенно значение, да запазим еднакви условия за всички в Европейския съюз, на единния пазар. И е от първостепенно значение да се избегнат смущения на единния пазар.

Задачата пред нас е ясна. Ще направим повече за ограничаване на стремглаво покачващите се цени на енергията, които отслабват икономиката ни. И трябва да го направим като европейци — съвместно, заедно. Именно това ще обсъждаме след няколко дни в Прага с европейските лидери. Очаквам това с нетърпение. Много ми хареса мотото: „Ако искаш да вървиш бързо, върви сам. Ако искаш да стигнеш далеч, върви заедно с другите.“

Нека да застанем заедно и да създадем един силен и издръжлив енергиен съюз.

Много Ви благодаря.“

Плача!

Задачата е България да състави правителство, което ще изпълни главния план на ДД Европейски съюз, а именно – Да въведем всички самоубийствени мерки – Режим на тока, ограничаване на температурата в помещенията, либерализация на цените на тока за домакинствата, ограничаване на печалбите на дружествата.
Не зная дали се разбира ясно съвсем конкретното послание-нареждане от Главната Акушерка на ЕС? Всичко трябва да споделим. Защото сме европейци, защото ТЯ така ни казва, защото ТАКА ще накажем лошия диктатор.

В момента държавите членки на ЕС се унищожават от своя политически елит в много бързи темпове буквално и преносно! Това се вижда дори от позаспали хора и големи неверници, дори те го признават с удивление. Не вярват на очите си.
Задачата ни е и ние да направим същото!
Да си унищожим и малкото икономика, която имаме, да снижим и без това ниския си стандарт на живот и да обеднеем още повече, независимо, че сме най-бедната държава членка. За да накажем Путин!
Ето затова дойде Главната Урсула в България.

Имам два въпроса към уважаемите вече 18 000 души, които имам честта да посещават моята страница.

1. Какъв по народност газ тече от Азърбейджанската ДЕМОКРАТИЧНА тръба към България и е ли той произведен от Газпром?

2. Как се нарича форма на управление, при която решение на Политбюро на някаква организация спуска по йерархията на организацията нареждане какво да се прави и нормално ли е това нареждане да е точно обратното на нуждите на живота и това да се нарича ЖИВОТ?

Завършвам с досадното припомняне на истината, че САЩ и ДД не биха могли да унищожат ЕС без предателството на ЕС от собствените му управляващи. Не би могло, уважаеми коституционалисти!
Както ни припомни безсмъртният Мел Гибсън в първия кадър на „Апокалипто“ – Една империя никога не може да бъде превзета отвън, ако тя преди това не се е разрушила отвътре.

Слава на Урсула!
Слава на Цеков!
Слава….

Анастасия Гешева