МОЖЕ И ОТ ДУНАВА, БОЙКО!

Днес разбрахме, че „София ще дава вода на Перник от язовир „Белмекен“, като само ще се ползват тръбите…“ Някакви 10-20 милиона за един -два месеца и готово! Ама може и от Дунава! Някакви 1-2 милиарда и готово, то милионите ги нямате за нищо вече! Трябва да се помогне на Перник, солидарността е в основата на всяко общество. Всички ще платим тези милиони. Проблемите обаче са други! ТЕЗИ ЩЕ ОТРАДНАТ ПАРИТЕ и перничани пак ще са на сухо! Гаранция! Идете в Мизия и питайте колко милиона закопаха там и вижте на хората дереджето след наводнението!

Още един въпрос е интересен. Как така строят на Путин „патока“ по 5 километра на ден, а 13 километра водопровод до Перник ще го строят два месеца? Трябва им време да се разберат кой колко ще откардне и в чии обръчи ще налеят милионите ли? Щото през март или април, снегът ще се стопи и вода в язовир „Студена“ ще потече и без друго. Ами едно „ВОДНО ХЪБЧЕ“ що не спретнем така набързо, а Буда? Можем да го наречем „Тикван“, звучи… точно и ще се римува с „Балкан“. И лично ще ходиш всеки ден да пускаш водата на Перник, нидялко ще те пуска на живо и хората ще четат всяка сутрин молебени в твоя чест и ще палят свещи! Само недейте въздух да им давате от София на перничани, че ще ги уморите хептем! Иначе е добра идея, едни пет, шесттотин милиона проектче и да сложим едни перки покрай тангентата да духат къде Перник! И ще ги вържем към НЕК, щото и далавера трябва да има, нали сега ВЕЦ-овете не работят и дебелите може да заслабнат!
И най-важният въпрос! КОЙ източи и открадна водата на Перник? ТОЙ да плаща сега! ВЕЦ-ове, Стомани, и тн. корпулентни губилища някой разследва ли ги?
Бойко, че си крадец, крадец си! Че си лъжец, лъжец си! Че си слуга на Пеевски и мафията, слуга си! Че си прост, прост си! Ама що си мислиш, че държим всеки ден да ни го доказваш?
Ще се удавите в собственото си блато, Буда! И БОЕЦ ще бъдам там, за да няма пропуснати!
Управляват ни най-наглите, алчни и тъпи престъпници, които историята ни познава!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...