МОЗЪЦИ! ОДИ ПЕША, БЕ!

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'EC с план срещу зависимостта om руска енергия: по-малко шофиране toe u повече работа om вкъщи A8mop: Tpyg онлайн Espona 21:30 22.04.2022'

Не вярвах, че Караянчева ще се окаже права! Смеех се, ама ей на, сполетя ни. Европейският съюз решава, че ще ходим пеша. По-малко шофиране, работим от вкъщи. Ще се топлим с одеала, ще ядем сурови зеленчуци, печените пържоли са вредни! Изобщо с възторжени крясъци – обратно към пещерите, щот е либерално!

Интересно е друго – САЩ, които са основният подбудител и виновник за войната в Украйна, защо не ограничат ползването на газ и петрол. Защо не си призовават гражданите да ходят пеша?! Може би защото ще стане втора гражданска война…..тук обаче нашите политици гълтат като топъл хляб малоумните идеи на Брюксел. Защо обаче ние ще страдаме заради интересите на НАТО и САЩ в Украйна, не ми е ясно. Ясно е, че от санкциите срещу Русия най-много си го отнасят европейците. Някак си странно и нелогично ми се струва. И си мисля, дали пък да не им теглим майната на евролибеерастите и да си гледаме българските интереси, докато не са ни завлекли и нас в пропастта!?!

Елена Гунчева