МОЗЪЧНИЯТ ТРЪСТ НА ГЕРБ ОТНОВО ПОРАЗЯВА!!!

Безкрайно далеч съм от мисловните владения, които обитава неформалният лидер на ГЕРБ. Признавам, че скоковете на мисълта му и логиката ме хвърлят в оркестъра.

И отново да приложа любимият си принцип за опростяване на ситуацията към словесното изхвърляне на мозъка, като все пак, въпреки че не съм дипломат и не разбирам много от външна политика, дори средностатистически интелекти би се справил с логиката и въпросите:

Какви са фактите:

– Русия и вероятно лично Путин отровили някакви си Скрипал във Великобритания. Същите Скрипал – двойни агенти. С някаква отрова „Новичок“.
– Ако приемем за вярно твърдение едно, изводите са, че КГБ или както сега се нарича, е тотално некадърно. Ама много! Че и тия гадове – отровените, май все още били живи. Е, по-голяма некадърност няма дори нашата полиция при разследване на убийства! Явно Русия не е това, което беше, тайните й служби се дънят като в детска градина!
– Ако приемем за невярно твърдение едно, то си задаваме въпроса: Кому е изгодно? При всички положения не на Путин, а по-скоро на европейските лидери, обединени от общата заплаха ….нееее, не Русия е общата заплаха, а наближаващият разпад на Европейския съюз заради тотално неадекватната политика на Меркел. НО ОБЩИЯТ ВРАГ ОБЕДИНЯВА! Всички срещу Путин, да се защитим срещу Руската мечка, тя е по-страшна от мигрантите, които са ни са качили на главите и от гей-парадите!
– Въпрос, отговорът на който ми е безкрайно интересен – добре, да приемем, че са ги отровили и те са умрели, цял континент да се обедини срещу една империя с цел отмъщение за някаъв двоен агент, който никой не го беше чувал! Ай ся! То че сме прости, прости сме, ама чак пък толкоз!
– Защо загрижените за Скрипал европейски лидери тактично пропускат да питат САЩ чий го търсят в Сирия? И колко ХИЛЯДИ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА, БЕБЕТА, СА УБИТИ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ??? Или Скрипал е по-важен от хилядите жертви в Сирия???
– Има ембарго срещу Русия. Но защо ли повечето европейски лидери се изредиха при Путин да договарят изгодни сделки за газта??? Въпроси…..

И СТИГАМ ДО ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС: ЗА ЧИЙ БЪЛГАРИЯ ТРЪГВА НА ЯВЕН КОНФЛИКТ С ЕДНА ИМПЕРИЯ, КАКЪВ НИ Е НА НАС СКРИПАЛ И ЗАЩО НИ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН, ЧЕ ЧАК ДА ГОНИМ ДИПЛОМАТИ?

Или Бойкоу и Цецкоу са решили да въвлекат целият български народ в конфликт с руснаците, които са ни близки, за да се покажат пред европейските си господари за още едно потупване по празните глави?

В КАКВО НИ ВЪВЛИЧАТЕ, ПРЕДАТЕЛИ?
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА СКРИПАЛ?
КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА НЕФЕЛНИТЕ ОПИТИ НА ЕС ДА СИ НАМЕРИ ОБЩ ВРАГ, ЗА ДА ОБЕДИНИ РАЗПАДАЩА СЕ ЕВРОПА?

Още повече, че излезе да се изкаже по въпроса на дипломат от кариерата, а момчето за всичко от ВИФ!

В България има американски бази – на наша, българска земя. По настояване на САЩ и ЕС, разоръжихме армията си и сме съвсем безпомощни пред враговете ни. Небето ни щяло да се пази от чужди – турски самолети!

И това, за да защитим европейскита ценности – правото на джендърите да дефилират пред децата ни с розови пера, боцнати отзад, децата ни да учат, че е много хубаво да обичат хора от същия пол, да забравим историята си и да имаме някакво „присъствие“…..? ЗАТОВА ЛИ, БЕ, ЦЕЦКОУ, НИ ХВЪРЛЯШ В ОГЪНЯ???

ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

НЕКАДЪРНОСТТА И МАЗНЕНЕТО ПРЕД БРЮКСЕЛ СТИГНАХА ДО ТАКИВА НИВА, ЧЕ УСЕЩАНЕТО Е ЕДИНСТВЕНО ЗА ГАДЕНЕ…..

МАЙ Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА СЕ НАМЕСИМ…..

Елена Гунчева