МОЛОХ ТЪРЖЕСТВУВА

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Милиардите евро печалби на фармацевтичните компании от експерименталните ваксини явно не им стигат. На фона на все повечето данни за странични и дори летални ефекти от ваксините срещу ковид-19, те са разработили ваксини за малки деца. Някакъв си професор твърди, че „НА ТОЗИ ЕТАП НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ ОТНОСНО БЕЗОПАСНОСТТА ИМ.“. Тоест преди прилагането им на невинни дечица, те не се притесняват, само си прибират комисионните пари.

При обстоятелството, че между 70 и 80 % българи отказват да се ваксинират с експерименталните ваксини, да се поръчват ваксини за деца е или наглост и алчност, или престъпление срещу децата ни. В много държави, включително САЩ и Япония излязоха данни за странични ефекти от ваксините. Това обаче не спира алчните представители на фармацията и лекарското съсловие. Клинична пътека за ковид и ваксина равно на печалба и осигурен живот за поколенията им. А с нашите деца какво ще стане, никого не интересува. Парица е царица!

И се сещам за древния израелтянски празник на Молох, когато са хвърляли бебета и дечица в паста на горящия идол с твърдата увереност, че това е правилно. И всички са правели така. Само, че тук е България и това просто, „Просто Киро“, няма да мине!

Елена Гунчева