МОЛЪТ РЕПРЕСОР

Историята започва в не далечната 2010 години. Тогавашното управление на Парадайс център обира малка консултантска компания за бизнес имоти по голяма сделка за отдаване под наем на 8 000 кв.м. търговска площ с международен оператор  – хипермаркет верига като си спестява над 150 000 лв. неизплатен комисион. Управител на фирмата е Елица Стоименов, а лицата замесени в кражбата са Давид Михайлович Коблианидзе, управител на дружеството към онзи момент и Стефан Асенов Косев, негов служител и подчинен на позиция Търговски Мениджър.

След няколко неуспешни опита да си събере парите Стоименова решава, че по-добре да продължи да работи с този проект на договор за посредничество с Консултантското си дружество, вместо да се съди с тях. Стефан Косев обаче е неин бивш колега който тя кани за партньорство в сделката за 8 000 кв.м. търговска площ и който всъщност организира тази измама срещу нея съвсем целево и който тя към онзи момент не осъзнава колко я мрази и ненавижда по необяснени и неясни обстоятелства и причини.

Стоименова сключва договор с Парадайс център, но това за Стефан не значи нищо – за 8 години в периода 2010-2018 на фирмата на Стоименова са открадната близо 10 клиента на обща стойност на комисионните включвайки първият над 200 000 лева нето. Независимо писмените регистрации и спазването на добрите корпоративни практики и процедури и договора си Стоименова бива рецидивно мамена от Стефан Косев, колегите му и Давид Михайлович Коблианидзе и след като представила клиент на който посредничи за договаряне на магазин и място в мола на управителя му и е водила преговори, на клиента се казва, че не може да работи с нейната компания за този мол независимо че има договор и чрез лъжа и измама Стефан Косев й открадва клиенти за десетки хиляди. При които това не проработва намалял наемната цена за сметка на собственика.

Междувременно Косев му се струват малко измамите и в някакъв нелеп и до днес необяснен порив за отмъщение към Елица решава да я компрометира и спъва всячески не само в работата й по този проект, но и на целия пазар – лъжи, измами, подвеждания на хора, говорене на абсолютни неистини, лични и професионални нападки, самоцелно влизане в сделки на Стоименова по други проекти от портфолиото на фирмата й само с цел провал работата фирмата на Стоименова.

Тъй като това не я отказва и малката консултантска компания на Стоименова Арва Консултинг все пак реализира 5-10 изплатени консултантски сделки с този проект УЖ Парадайс Мол, а всъщност адът на женския терор, нейния садистичен “приятел” Стефан Косев решава буквално да я съсипе. Започват серийни кражби, настройване на всички познати от имотния бранш срещу Елица с откровени лъжи и обиди в личен и професионален план, започват обиди, нападки, хули, подигравки, целево и преднамерено компрометиране на Елица Стоименова като професионалист, като личност и като човек, компроментиране на компанията й и нейната работа целево настройване на 90% от професионалистите на имотния пазар срещу нея с лъжи.

Това не стига на Стефан Косев и му се струва малко на принципа на конкуренцията проваля целево и преднамерено с планирани действия десетки пазарни сделки на компанията на Елица Стоименова на обща стойност стотици хиляди левове в партньорство на компанияга й с  различни проекти и клиенти като говори лъжи, интриги измислици на мениджмънта на компаниите или с директна измама и влизане в сделката. Стоименова разбира това далеч по-късно по преразказ на някои от партньорите и клиентите си.

Междувременно като служител на УЖ ПАРАДАЙСА Стефан открадва и компрометира и не се изплащат сделки на фирмата на Стоименова на обща стойност над 200 000 лв. нето включвайки първата. Стоименова му се струва заплаха, ето защо настройва целият екип на УЖ ПАРАДАЙСА срещу нея с лъжи, лични нападки и обиди. Включително управителят му, на който обяснява, че тя всъщност работела като компаньонка.

Това не стига все пак на Косев и той решава, че е малко. След няколко почти успешни опита да фалира фирмата и бизнеса на Елица Стоименова и цялостното пазарно компрометиране на работата й и имиджа на компанията й той мисли, че все още й е малко и това не стига.

След като след продажбата на УЖ Парадайс център на нови собственици преди 10 месеца Стоименова решава, че е крайно време да си поиска и събере задълженията и парите по договор за неизплатените от УЖ ПАРАДАЙСА сделки и клиенти, Стефан Косев решава на всяка цена да убеди новият собственик сделките на Стоименова, които е окрал да не бъдат изплатени и убеждава екс управителя Давид Коблианидзе да лъжат заедно, (защото се надяват да останат да работят в УЖ ПАРАДАЙСА) срещу нея с лъжи пред новия собственик.

Отиват при адвокатите им готови да платят дължимото на жената и започва със същата жлъч и злоба, с която я е крал и компроментирал на целия имотен пазар 8 години да лъже и клевети момичето. Междувременно убеждава екс управителят, че е време за лична вендета и изнудване.

От м. Февруари до м. Ноември 2018 г. на Елица й се случват просто невъзможни неща, за да не й се плати  в опит да я убедят да спре да си иска дължимото от УЖ ПАРАДАЙСА, а всъщност адът на кражбите и садизмът над жените на България, включително, но не само:

  1. Противозаконно задържане автомобил за 60 000 лв. и изнудване чрез него.
  2. Заплахи за здравето и живота й от Давид Михайлович Коблианидзе и трети лица.
  3. Непредумишлен опит за убийство.
  4. Серийно преследване, пресрещане по улиците, заплахи за живота й.
  5. Заплахи за здравето и живота на семейството й.
  6. Репресии и нареждания.
  7. Тормоз, терор, садизъм.

Питам заслужава ли този мол убиец и садист на жените на България да ходите в него изобщо, мили дами?

УЖ ПАРАДАЙСА, а всъщност адът на кражбите и садизмът над жените на България заслужава ли да си харчите парите в мола крадец, репресор, садист и убиец на жените на България питам след като едни млади жени харчат парите си там, за да обират те други?

Наскоро УЖ ПАРАДАЙСА, а всъщност адът на кражбите и садизмът над жените на България излезна и с крайно сексистка рекламна кампания, която обиколи социалните мрежи и предизвика серия от възмущение, а после я смени – https://plus.google.com/u/0/109137045646381938290/posts/6ZMn1uSMU33

#Paradise #Paradisecenter #Mallparadise – не ходете в мола крадец убиец на жените на България.

По разказ на Елица Стоименова  – за да спрат безобразията в УЖ БЪЛГАРИЯ.