„Момчетата и Херо си отиват“, но ние тепърва ще оценяваме щетите!

Вероятно все повече хора се питат, в каква страна живеем? Всъщност, нещата са прости! Дедо Бай Дън си прибира Херо, а тя си прибира Кирчо и Кокорчо!

Същата тази искаше да живеем в страна, която за просто Киро представлява салфетка, с която всеки може да си избърше г**а! Херо искаше да живеем в страна, в която, когато Корнелия е на власт, изборите като най-демократична форма да се считат за опасни, а правителство на малцинството, в което тя е министър да се обявява за най-доброто нещо за България!

Тук ще си позволя да отворя скоба, тъй като имам чувството, че тези „уникални“ прозрения на Корнелия вероятно един ден ще влезнат в учебниците като ярък пример за това, как един политик може да стане за резил!

По всичко личи, че Корнелия ясно осъзнава, че нейната политическа кариера залязва, а вероятно скоро ѝ предстои и другарски съд, но лично мен това не ме интересува! С нейните политически лъжи се запознаха достатъчно много хора, които така и не успяха да се снабдят с евтини дърва, просто защото такива Корнелия не осигури на хората!

Но да продължа по темата за нашата страна! Живеем в страна, в която се разиграва сериала „Дванадесетте депутати“, които според Корнелия може да ги разглеждаме и като „Дванадесетте апостола“, които ще осигурят мнозинство на малцинството, за да управлява!

Истината обаче е, че вече гледаме филма „Момчетата и Херо си отиват“, но ние тепърва ще оценяваме щетите! Дано този път си извадим поуките!

Димитър Байрактаров