Мосю Кулеба, хващайте си дисагите и откъде сте дошли там си вървете. Няма да получите каквото искате!

Абе тоя кулеба да не е като шефа си наркоман, че има такъв силен пространствен идиотизъм? Ебаси фрустрирания пич! Кой и как го докара тук няма да обсъждаме, но човека май е прост и затова премина всички възможни граници. Толкова ли не разбира, че е дошъл в Русия да иска оръжие срещу Русия? Това, че нашия бандит Бойко, Радев и Нинова са му давали досега, не означава, че това ще продължи. Мандалото падна и вратата се заключи.

Мосю Кулеба, хващайте си дисагите и откъде сте дошли там си вървете. Няма да получите каквото искате! Когато пред очите ви вашите нацисти убиваха, изнасилваха и изгаряха живи нашите българи в украйна, вие какво правихте? Правехте се, че не виждате и не чувате. Ние страдахме и ридаехме с кървави сълзи. Сега е ваш ред! Такъв е живота и така е справедливо, мисля. Всеки си плаща за стореното, ще си платят и нашите политически нацисти, когато им дойде времето, не се съмнявайте! То винаги идва и те ще са винаги изненадани, защото този път ще се гоним до края на света ако трябва. И един ще бъде победен.

Кой разпали тази война? Вие, Кулеба, точно вие с ония дето си шушукате. Руснаците винаги избират точния момент и не прощават на предателите и подлеците. Сега те вече са във вашия дом, както вие бяхте в техния и безчинствахте и както искате да отидете чак в Москва. Но се спънахте, скъсахте веригите. Руската мечка не спи, сами виждате.

Отивай Кулеба, хващай пушката и на фронта. Там се умира най-бързо и достойно. Дипломацията не е за такива като теб, нито за такива като шефа ти. Вие сте бити карти и го знаете. Мислост тука всяка забравете, защото милост се дава на милостивите, а не на вероломните като вас. За вас само огън и лед.

Сбогом Кулеба! И дано следващите кулеби да са истински държавници.

Николай Марков