МЪЛЧАНИЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Слушам аз парламентарните партии как се ритат с наслада по кокалчетата и словоблудстват с интересите на хората, които са ги избрали. Най-важно е кой какво на кого е казал, кой за какво се е самопредложил и как да се задържи властта, едновременно с това да не правиш отстъпки и да наплюеш тези, от които ще ти зависи евентуално правителство. Потрес някакъв е по медиите от страна на политическите партии.

Всъщност има теми, които парламентарните партии избягват като чумави: ВАКСИНИТЕ! МАСКИТЕ! ДЕЦАТА! АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ!

Пълна и завършена омерта! Никой НЕ СМЕЕ да попита за ваксините и защо, по дяволите, хора остават без работа заради уж доброволната ваксинация. Никой от напъващите се да ни управляват депутати не постави въпроса ЗАЩО ТРЕТИРАТ ДЕЦАТА НИ КАТО РОБИ и искат децата да ходят с маски и дори по физическо да носят маски. Това безумие, терор и принуда остават невидими за депутатите. Иначе по други теми развиват логорея.

Никой от феновете на КП не коментира, че той подкрепя задължителната ваксинация. Никой от феновете на служебното правителство не поставя въпроса защо Президентът и Премиерът оставят да унищожават децата ни с тези маски, социална дистанция и ваксини! Иначе за други неща – приказки бол.

Аз настоявам да получим отговор от депутатите и правителството – как така доброволно ваксиниране, а пък работодателите изискват задължително ваксина, ако искаш да работиш. Това е ДЪРЖАВЕН ВЪПРОС и не се правете на ударени с мокър парцал. Държавата е тази, която трябва да защити работниците и служителите. Вместо това, уж доброволното ваксиниране преминава в задължително. ЗА ДА СИ УСВОИТЕ ЕДНИ ПАРИ!!! Не ви ли е срам, бе? Унищожавате народа си, за да Ви дадат едни пари за разпределяне. И, естествено, да сте послушни пред тези, които са ви НАЗНАЧИЛИ на тези постове.

Аз настоявам да отпаданат всякакви мерки по отношение на децата. Никога няма да позволя детето ми да ходи с маска на училище. Който родител е психясал и иска детето му да се задушава – негова воля. Но не карайте и моето дете!

Аз настоявам държавата незабавно да вземе отношение по принудата за ваксиниране от страна на работодателите и да защити правото на труд на всеки. А който иска, да се ваксинира доброволно, но това да не бъде условие да работи или не. Да напомням ли, че ваксинирането засяга здравословното състояние, което е чувствителни лични данни и работодателят дори няма правото да пита дали сте ваксинирани и с каква ваксина! Мълчанието на държавата и политиците по този въпрос, Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! За което ще отговарят конкретни лица, които с действията или бездействията си са навредили на българския народ!

И е време това Народно събрание на предатели и послушковци да отиде в историята. Защото не ставате, защото сте страхливи, алчни и немислещи. Защото мислете само за кокала, а не за народа си! Време е за промяна. Промяна в мисленето!

Настоявам Президентът и Премиерът да отговорят на поставените въпроси – не от мен, а от мнозинството от българския народ. Да Ви напомням ли, че идват нови избори!?!

Елена Гунчева