М. Константинов: В момента борим терористите с плюшени играчки

”Терористите трябва да бъдат безмилостни унищожавани, а в момента ги борим с плюшени играчки. Тези, които са заподозрени, трябва да разберат, че създават огромни проблеми за семействата си и да бъдат изолирани”, смята проф. Михаил Константинов.
„За това, което се случва, основна вина носят ръководителите на Западния свят, които допуснаха в държавите си хора с чужда цивилизационна нагласа и разрушиха Северна Африка, Ирак и Сирия“, коментира още проф. Михаил Константинов пред bTV по повод последния атентат в Европа – в Барселона.

Близките на терористите, които ги подкрепят за това, което са извършили, също трябва да бъдат преследвани и наказвани за тероризъм. Според него решението е в това да се криминализира подкрепата за подобни действия и да се депортират семействата на атентаторите, както правят Израел и САЩ.

„Да се знае, че когато терористът отива да умре, създава проблеми на семейството си“, заяви проф. Константинов.

По думите му България остава настрани от опасността от атентати, защото нашите мюсюлмани са работещи хора, с които живеем от стотици години, а не дошли през последните години, които разчитат на социални помощи.

„Българските управляващи, с всичките си кусури, са много по-адекватни от всички западни ръководители взети заедно“, каза още проф. Михаил Константинов и определи като адекватна мярката на нашите управници да се пази границата ни с всички средства.

Математикът предлага на границата да се изпрати и армията като мярка срещу корумпираните полицаи, които помагат на нелегални мигранти срещу заплащане“

.
loading...