НАГЛЕЦИ ДОЛНИ! Много ли ви е страх?

Изпълнителният директор на НАП- Галя Димитрова ОТКАЗА да изпълни съдебно решение на Върховният админситративен съд и да предостави на БОЕЦ информация за несъбраният корпоративен данък и данни за хазартният бизнес! През март 2018г. БОЕЦ огласихме докумнети за 16 МИЛИАРДА лева несъбрран ДДС и веднага внесохме Заявление по ЗДОИ и поискахме данните и за несъбраният корпоратвен данък. По наша информация става дума за над 24 МИЛИАРДА ЛЕВА само запоследните девет години! НАП отказа и ги осъдихме на всички инстанции. С РЕШЕНИЕ № 6045/10.05.2018 ВАС задължи НАП да ни предоставят информацията и ги осъди да ни платят разноските по делото. Днес БОЕЦ получихме поредно писмо от НАП , с което ОТКАЗВАТ да ни предостяват изисканата информация. Разбира се, че ще ги съдим отново! Разбира се, че ще влезем с полиция и съдия изпълнител и ще си вземем информацията! Няма какво да ни спре, доказали сме го, но въпроса е, ЗАЩО КРИЯТ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!
Дали защото тя ще разкрие тоталният грабеж на който е подложена държавата? Ще покажат цената на „стабилността“! Възможно ли е, изследваниятя на различни организациии, които показват, че неплатеният корпоративен данък за последните десет години надхвърля 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, да се окажат верни? Подобно разкритие би срутило кочината на Буда и той добре знае това и е разпоредил на слугите си в НАП да пазят омертата! Какво е Закона в държавата на мафията?! Всъщност само ЛУКОЙЛ за поселдните десет години дължат над десет милиарда лева…
Интересни събития предстоят, следете действията на БОЕЦ. Свинското грухтене и квичене ще ви е ориентир.Особенно когато БОЕЦ се занимаваме с милиардите на мафията и къщите им в Барселона… Скоро!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...