Наглец! Галеникът на властта Кирил Домусчиев не спира да точи държавата!

Арбитражният съд към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) е прекратил производството по искането на компанията – собственик на Български морски флот за промяна на приватизационния договор, сключен през 2008 г.

Неустойка в размер на приблизително 58 млн. лв. ще бъде начислена при неизпълнение към 21 декември на договорните задължения на дружеството на братя Домусчиеви. Къде ще отиде тя?

Домусчиев е небезизвестен галеник на властта и чрез мръсни врътки, смехи и манипулации, въпросната неустойка ще се върне отново в джоба на разградския олигарх.

Претенцията на дружеството на братята Кирил и Георги Домусчиеви „Кей Джи Маритайм Шипинг“ към арбитража към БТПП с искане да се отмени ангажиментът му да поддържа определен тонаж на корабите заради „стопанска непоносимост“ по време на световната икономическа криза е оставена без уважение.

През 2016 г. арбитражът към БТПП се произнесе в полза на братя Домусчиеви.

На всички е известно, че изграждането на гостуващия сектор на „Лудогорец арена“ е финансирано изцяло с държавни пари, а школата е издържана от Общината.

Припомняме ви, че по случай европредседателството милиардерът Домусчиев се облажи първи. Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер

Проектът му „Лудогорец“ е успешен и добре подпомаган от държавата. Лудогорец е машина за пари, а не обичан автентичен отбор. Шепата хора, които посещават мачовете на разградския тим са работници на заплата при Кирил Домусчиев, на които той осигурява безплатен транспорт и билети, за да може да се похвали все пак с някакво присъствие на „фенска маса“ по време на мачовете на Лудогорец.

Съвсем неуспешно обаче е начинанието му, тъй като трибуната му е вечно празна. Припомняме ви, че доскоро гостуващия сектор на „Лудогорец арена“ беше шумоизолиран със стъкло, така че да не се чуват скандиранията на гостуващите агитки. На всички е ясно, че това беше отчаян вик на слабост и комплекси, че шампионът на България няма такава агитка.

Проектът и реализацията на този вид на трибуна също бяха финансирани с държавни пари, които бяха услужливо подарени на Кирил Домусчиев.

bnews.bg