„Наглост безкрай“ – другото име на Бойко Борисов

В петък, 29-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

„Наглост безкрай“ – другото име на Бойко Борисов. Колко трябва да си нагъл в тази обстановка да лъжеш, че се поставят ваксини с изтекъл срок на годност?!

Защо Стажанта поздравява бившия здравен министър Костадин Ангелов за достойната му постъпка. Той наистина направи нещо, достойно за уважение. С какво го документираме?

Бойко Рашков метна две бомби, но обвити в мъгла. Че бивш вътрешен министър е бил на заплата при наркобос и че строителен магнат е превел 21 милиона в Дубай. Стажанта в опит да разпръсне тази мъгла – става ли дума за Младен Маринов и за варненския строителен предприемач Велико Желев.

И това доживяхме! Безкрайно приказливият Бойко Борисов не желае да отговаря на журналистически въпроси. На кои точно?

Грозното лице на Конституционния съд. Или ако трябва да сме по-точни, позорното лице на Конституционния съд. Защо председателят Борис Велчев отдавна трябваше да си е подал оставката? Защо Константин Пенчев отдавна не трябваше да заема топлото място?

Другият поглед върху решението на КС – преподавателят по международно право Димитър Гочев със „смущаващи“ факти как се процедира в чужбина в подобни казуси.

Стажанта в безизходица! Трябва ли да има в предаването рубрика „Аналлизатор на седмицата“.

Има ли нещо по-логично позорен Конституционен съд да търси мнение по казуса „Кирил Петков“ от опозорени персони, пък били те и бивши членове на същия съд. Защо в крайна сметка това решение ще помогне на Петков и компания, както и на Радев и компания.

Журналистът от „Капитал“ и „Дневник“ Спас Спасов за прословутия кораб и за още по-прословутата дупка в центъра на Варна, която влезе в историята с най-големия държавен подкуп, даван официално на частен бизнесмен – 43 млн. лв.

Отстраненият от СЕМ генерален директор на БНР, който беше остранен и от сегашния конкурс за шеф на радиото, Светослав Костов – специален гост в предаването. В скандален пост преди дни Костов позна кой и защо ще бъде избран в четвъртък за нов директор.

Още по-специален гост – бизнесменът Явор Златанов, който задава поне два скандални въпроса: „1. Къде са 35-те кг. злато, законно притежавани от мен, иззети от прокуратурата и отишли незнайно къде? 2. Къде са моите законни 500 000 евро, иззети от прокуратурата от сейф на майка ми, и отишли незнайно къде?“ Защо след всички издевателства срещу Златанов в ареста шансът му да оцелее е бил наистина минимален…

Голям трансферен удар на „Опиумното трио“! Кой влиза в отбора? Докато някои си гледаме живота в София, други от „Триото“ се мъчат по екзотични дестинации. Ексклузивни кадри от другия край на света.

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.