Наглост: Сценарист на Слави Трифонов обижда тв водеща в ефир

„Няма такава държава“, но и няма такава наглост! Двама от шпиц-командата на новоизпечения политик Слави Трифонов – сценаристите Тошко Йорданов и Филип Станев цъфнаха в студиото на Нова телевизия. Те бяха поканени, за да коментират отказа за регистрация на партията, но „аргументите“ на Йорданов се сведоха до семпъл речник – „глупав“ и „глупава“ бяха основните тези, с които той се опита да обори не само решението на съда но и… поведението на тв водещата Мартина Ганчева.

„Това е политическа поръчка. При това – глупава политическа поръчка“,заяви Тошко Йорданов, бранейки регистрацията на партията на своя бос.

Той заяви още, че „съдът тълкувал закона, както си поискал“ и че твърденията на утвърдени юристи – като проф. Огнян Герджиков и проф. Георги Близнашки „не се позовавали на буквата на закона“.

Запитан обаче кой финансира партията, Йорданов се наежи и премина във вербална атака: „Какви пари, бе, момиче? Какви пари в неучредена партия. Задавайте малко по-умни въпроси“.

„Ще ви обясня защо ви е глупав въпросът. Първо – тази партия не е регистрирана. Второ – най-вероятно ще има членове, които ще правят членски внос. И ние ще се финансираме, когато станем партия, по законовия начин“, наежи се още сценаристът.

„Колкото и да звучи нескромно – господин Трифонов е доста заможен човек“, обади се Филип Станев.

„Обръщате твърдението на Филип. Той просто се пошегува, че Слави е заможен човек“, извъртя коментара си Тошко Йорданов.

Зрителите на сутрешния блок на телевизията бяха шокирани от подобно нагло поведение – невидяно в пряк ефир до сега. Бруталната наглост очевидно е прихваната от поведението на „лидера“ Трифонов, за когото демонстративната безцеремонност е „запазена марка“.

https://retro.bg/

loading...