Наглото поведение на ГЕРБ продължава и става все по-безпардонно в столичния общински съвет

Може ли СОС да вземе решение за 48 часа в разрез с правилника си? Може, как да не може.
🤬 Наглото поведение на ГЕРБ продължава и става все по-безпардонно в столичния общински съвет.

Кой и как трябва да реши бъдещето на РУМ Черни връх? Според председателя на СОС (който видимо е засилил пресконференциите и публичните изяви), това трябва да се случи в рамките на 48 часа, чрез допълнителна точка внесена днес, за да бъде гласувана утре в комисия и други ден на заседание на СОС.
Готино а!

Вчера, заедно с Константин Павлов – кмет на район Лозенец призовахме Георгиев да не прескача волята на гражданите на район Лозонец, техния мажоритарно избран кмет, но днес разбираме, че разбира се той е предприел точно това.

✅ А как трябва да бъде?
Лозенец е един от най-презастроените квартали в София. Малкото останали обществени пространства са изключително ценни. Всяко решение за обществено пространство трябва да се взима след представяне, обсъждане между жители, районна община, столична община, архитекти, антрополози, историци и всички други общности с интерес и експертиза към градската среда.

Премерени, обсъдени, съгласувани и разяснени … все неща, които са чужди на безпардонните наглеци и бездарници унищожаващи потенциала на София повече от 10 години.

Иво Божков