НАГЪЛ ГОРАНОВ „ИЗВЪНРЕДНО“ ПО ТЕЛЕВИЗОРА. ТИПИГЬОЗИ СА, ЗАЩОТО КАСКЕТ ГЕШЕВ ИМ БЛИЖЕ И ПАЗИ ЗАДНИЦИТЕ!

Владислав Горанов:

„Васил Божков цели да дискредитира министър – председателя… Васил Божков не е получавал привилегировано третиране от нито една държавна институция. Правителството не може да става заложник на спорове между бизнесмени.“

От това типче по-нагло няма. Впрочем, има и това е шефа му – Боко Тиквата.

Тоя „наемател“ на Кирил Домусчиев, дето само часовника си не може да обясни откъде има кинти да го купи, „извънредно“ цъфна по телевизора, за да потушава избухващия пожар, от който във всяка нормална държава досега тия двамата – Тиквата и „Влади“ досега трябваше да подадат оставка, а прокуратурата вече да ги е окаушила.

Защото, драги ми „Влади“, „пълен съпорт“ за ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА, няма как да бъде направена от Домуса, а се прави от теб и от шефа ти – Боко Тиквата! И 12 милиона повече „рекламен договор“ за да пълни гушата на Домуса, не може да стане без от Горе Боко да каже. Помните ли преди дни какво рече самият Боко за „Левски“, преди да му джиросат акциите – „Ще намеря реклами, ще уредя…“?!

Но сте нагли типигьози, защото Каскет Гешев ви ближе и пази задниците.

Малко остана обаче.

Еще не вечер.

П.П. „Влади“ Горанов вика и, че нямал спомен за комуникация с „девойката“… Ако му пуснат видео „паметна записка“, къде ли ще се пипне?

Afera.bg

Георги Дренчев:

Влади, седни си, слаб две!
Подавай я тая оставка, не се мъчи повече, че в на Васо самолета има за два фейсбука и десет прокуратури материал!